Kalla dagar

Tidigare ida så klädde vi på oss lager me kläder & gick ut för att åka lite stjärtlapp....de gick sådär. Iwar försvann i snön...sjukt mkt snö de kommit. Vi grävde oss fram till slänten, ja va så snäll & tog täten, så ja plöjde bort de mesta så de blev platt å åkbart till slut. Men de va riktigt kallt ute...Iwar som inte kunde röra sig runt i all snö blev lite grinig & ville in igen. Så de blev en liten stund ute i kylan ialf !!

Iwar gick & la sig för en timme sen & Wille sitter å bygger lite lego innan de är dags o knoppa. I morgon är en ny dag, vet inte om vi kanske ska fara iväg & bada nånstans, eller så kanske vi åker bort till Nolby backen & provar Willes snowboard han fick i julklapp :)

Nyårsafton är de ju snart å...Jocke jobbar tyvärr så jag vet inte va ja ska hitta på me dom små. Hade ett tag funderingar på att dra upp till Björnrike, få åka lite..men de ska ju bli så jobbigt kallt så jag vet inte om ja är så sugen på de längre, annars så ha ja inte så mkt mer planer..ha nån da till att bestämma mig.

Måste lägga Wille nu...även så verka älsklingen va klar me sitt, så vi ska tända lite ljus här, ta fram den stora karra skålen & mysa ner i soffan me nån film. Kan man ha de bättre? :)



Gonatt på er !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!