Oroande händelse

Har precis vart på föräldra möte på skolan.
Vi pratade bl.a om de som hände på Williams skola i fredags..tro inte ja skrivit om de faktiskt.
Men de som hände var att när Wille & 5 andra grabbar hade spelat fotboll på planen som ligger precis utanför stängslet som går runt skolgården, kl va runt halv fyra på eftermiddan så det var inte så mkt barn kvar.
Så kommer en kille i 30-40 års ålder "Ikke-svensk" & ställer sig precis i hörnet på planen som är precis bakom hörnet på skolan så den biten är inte så synlig från skolgården. Han bjuder då dessa 6 grabbar på choklad, vissa va nu medveten om att INTE ta emot från främmande personer & sa att dom inte ville ha men fick då till svar
-Håll käften !! Ät choklad !!
Precis när en av grabbarnas mamma kommer förbi & frågar personalen va de är för ny lärare, så springer han iväg uppöver Södermalm.
Själva händelsen känns som den hade kunna sluta hur som helst, speciellt nu på mötet när en mamma som inte hade fått hört detta, berättade att en liten kille som åkt me bussen vägen nedanför skolan hade blive antastad på bussen av en kille som beskrevs som precis denna kille.
Så nu när man är medveten att det rör sig en sån här typ att kille i trakten, klart det kan ske vart som helst men man tro ju ändå alltid att de inte drabbar en själv..så känns de inte så skoj.
Speciellt inte när man ser hur lätt skolan har tagit på de hela, rektorn ha inte ens fått tagit del av de som hänt (?!) Förmodligen skäms de som va ute & ansvariga att dom inte hade så bra koll som dom bör ha. 


Kommentarer
Postat av: Jossan

Men gud vad läskigt!!!

Det har jag faktiskt tänkt på att barnen är helt ensamma där ute på planen och det passerar ju så mycket förbi så det borde väl nästan vara en sjävklarhet då det är så många barn som är där på rasterna...

Vi bor ju precis ovanför skolan så jag har lite koll på vad som händer och till hösten kommer jag garanterat stå med kikaren i fönstret och övervaka min son hela dagarna då han börjar där nere!!!

2010-04-28 @ 10:21:43
URL: http://jossanwilhelm.blogg.se/
Postat av: Sara (Minxy)

Sjukt otäckt....dte är som du säger, man tänker: "Det händer inte mig", men det här visar ju att det KAN hända, även här i lilla Sundsvall...

2010-04-28 @ 19:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!