Kall bil :(

Imorse blev de en lite längre sovmorgon än vad vi hade tänkt. Vi kom inte iväg på skolan förns 9, gick ut & kollade om bilen hade blive varm (den ha strula lite nå dagar) Den va igen frusen så vi klädde på oss & gick upp me Wille. Jag & Iwar gick sen vidare på en liten promenad när vi ändå va ute i svängarna me vagnen.
Annars ha vi väl mest lekt lite här hemma, Wille lärde Iwar igår att man kunde hoppa från stolarna ner på sacko säcken ! Smart..så nu kan han sysselsätta sig me de ett bra tag, sen ha vi målat lite. Ätit lunch, sovit & vart på morfars jobb.

Fastighetskötarn va förbi o fråga om ja kunde flytta bilen för dom skulle ta bort istappar. Så slänger ja ur mig bara va de är för fel på uttagen till motorvärmarn ?! De står ur så fort vi sätter in sladden...tänkte då inte en tanke att de kan va bilens fel. Men efter lite undersökningar konstaterade vi att de va visst de som är felet, så ja o Iwar drog en sväng förbi morfar så han fick kika på problemet. Så nu är vi utan motorvärmare oxå för de va tydligen den som de hade blive kortslutning i *SUCK* Nu hoppas ja bara inte på nå kallare grader igen.

Vill följa me på Willes träning ikväll oxå, men de gick verkligen inte att ha me Iwar =/ Då få man sitta i omklädningsrummet hela tiden o då kan ja lika gärna va hemma...få se om vi löser de !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!