Godmorgon

Vaknade 05:45 & kunde inte andas..helt täpt i näsan & riktigt ont i halsen så ja kunde inte svälja. Kände ja ville sova klart mina få timmar så ja slocka om en timme till.
Sen hade ja 2 trötta barn..kom inte i säng förns 9 o 10 igår (2 timmar senare än vanligt) va nog första gången på år som William blev ledsen när ja skulle lämna honom på skolan. Men vi pratade lite så han blev på bättre humör, men allt satt i att han va så otroligt trött. Iwar som inte vart på dagis på över 2 veckor trodde ja de skulle bli problem me, men vi kollade när hans kompis rita spöke sen fick ja pussen & kramen så kunde han vinka hejdå utan tårar :)
Träffade fastighetsskötarn förut..så ja fråga varför de är så s*tans kallt inne. Hans svar blev att pumpen går för fullt, men den räcker inte till...alla kör full värme & duschar mkt, så den räcker inte. Är de ett försvar ?? sen babbla han på om att de blir bättre till sommarn för då ska dom gräva en massa..klart de bli bättre till sommarn de är varmare ute då !! Men han måste ju mena att dom ska fixa de i sommar så de blir bättre nästa vinter (!)

måste ta en snabb dusch...börja snart...tjooo..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!