Nu dra vi

Nu är bilen fullpackad...så nu drar vi !! De som stör mig är att de ska snöa en sån här da som ja ska köra långt...hate it ! Men men...fram kommer ja nog tillslut.
Kommer sakna min kärlek bara :(

Ni få ha en trevlig da !!

Kram

Nyårsafton...

Nu är det nyårsafton oxå...För mig har nog aldrig denna afton vart ngt stor slaget. Inte ens när 2000 skulle firas in. Har det inte vart i Björnrike så har det vart hemma hos nån bekant me god mat :) Eller så ha vi lega hemma & sjuka....Har nog mest blive så eftersom Jocke nu jobbat ganska många just sånna här nätter. Nu när ja tänker efter så har jag & barnen vart hemma nån gång oxå. Aja, är vi lediga & friska nästa år kanske man ska sattsa på en nyårsfest :p
Just i år så har jag inte tänkte så mkt utan de ha mest fått blive som de blive...Jocke jobbar som sagt...tyvärr mkt tråkigt :( men men...jobbet är ändå viktigast !
När han jobbar så sover han mesta tiden han är hemma, ja förstår han. Så jag skulle ändå inte ha många stunder me han så jag & barnen packar in oss i bilen imorn & åker upp till Björnrike. Blir lite raketer me Wille på kvällen sen ska ja försöka lära han stå på brädan oxå, men de ska nog inte va nå problem. Iwar få hålla sig till Snowracer åkandet !!

Blir nog att krypa ner me min älskling nu såhär sista natten på året !!
Blir de inte så mkt mer skrivande imorn så säger ja de nu... Ni få ha en jätte trevlig dag/kväll & Gott Nytt År !!!


Varma minnen i kylan

Ngt snabbt & ätbart...de blev pyttipanna me stekt ägg. Inte världens godaste, men de gå i när man inte känner för att stå vid spisen många minuter.

Letade upp bloggen som vi (Jocke, ja, Fredde & Jenny) hade när vi va i Thailand 3 veckor..de är snart 3 år sen, sjukt va tiden gått fort. Man längtar ju tillbaka så himla mkt !!! Måste bara visa er några få bilder av alla miljoner bilder vi ha från den resan ;)
























En i mängden...

Denna dag är en i mängden av alla kalla dagar vi har. Så jag tänke inte sitta här & deppa över de.
Va ialf iväg & fixade till mina naglar i dag. Hon fick en mindre chock när hon såg att dom fortfarande satt kvar, jag va där senast strax innan jag fyllde år (alltså nångång för 9 Okt) Dom brukar inte sitta såhär länge om man inte gör ngt me dom, men de gjorde ju mina nu, tappade en i lördags bara...men helt sjukt att dom satt kvar :) Så nu har hon korta ner dom & fixa till så dom är jätte fina igen !!

Annars ha vi inte gjort så mkt ida, våra planer på bad blev lagd på is nå dagar till efter nyårs stöket. Börja dra ihop sig för middag nu...vet bara inte va vi ska tillaga ?!?
Bäst man går o ser va vi ha i köket...


Kalla dagar

Tidigare ida så klädde vi på oss lager me kläder & gick ut för att åka lite stjärtlapp....de gick sådär. Iwar försvann i snön...sjukt mkt snö de kommit. Vi grävde oss fram till slänten, ja va så snäll & tog täten, så ja plöjde bort de mesta så de blev platt å åkbart till slut. Men de va riktigt kallt ute...Iwar som inte kunde röra sig runt i all snö blev lite grinig & ville in igen. Så de blev en liten stund ute i kylan ialf !!

Iwar gick & la sig för en timme sen & Wille sitter å bygger lite lego innan de är dags o knoppa. I morgon är en ny dag, vet inte om vi kanske ska fara iväg & bada nånstans, eller så kanske vi åker bort till Nolby backen & provar Willes snowboard han fick i julklapp :)

Nyårsafton är de ju snart å...Jocke jobbar tyvärr så jag vet inte va ja ska hitta på me dom små. Hade ett tag funderingar på att dra upp till Björnrike, få åka lite..men de ska ju bli så jobbigt kallt så jag vet inte om ja är så sugen på de längre, annars så ha ja inte så mkt mer planer..ha nån da till att bestämma mig.

Måste lägga Wille nu...även så verka älsklingen va klar me sitt, så vi ska tända lite ljus här, ta fram den stora karra skålen & mysa ner i soffan me nån film. Kan man ha de bättre? :)



Gonatt på er !

Godmorgon

Efter några timmars sömn så kände jag några små kalla fötter mot min mage. De va bara att slå upp ögonen. William sätter sig alltid i soffan när han vaknar & kollar på barnprogram. På nått vis ha han börja vakna före Iwar. Okej vi fick ändå sova till 9 innan Iwar väckte oss..så jag klagar inte. De är nog vårt eget fel att vi inte kom isäng förns 4 i morse.
Ja ha vaknat på ett strålande humör i dag..för hoppningsvis håller de i sig :)

Började dagen me lite Te & Hallon smoothie...mkt mkt gott !!
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för ngt i da. Bestämde ialf att barnen inte skulle behöva gå på dagis/skolan dom här dagarna. Så vi kanske tar en sväng me snowracern lite senare efter Iwars nap.

Ha en bra da...hörs på en stund :)

trött & sliten...

Haft de mkt trevligt dom här dagarna nu.
Är riktigt trött & sliten sen gårdagen så ja skriver mer om de en annan dag kanske...Lägger upp lite bilder istället :)
Jag & lilla Nora på jul...


Började kvällen me att utklassa grabbarna på lite steg :p
 

Hamnade sen på Aveny...Jocke va sådär "lagomt" knök ;)


   

GOD JUL

Tänke bara göra ett snabb inlägg, innan allt drar igång.
Känns som ja lagt upp dagen så den inte ska bli kaos ialf...
*Vakna & äta frukost
*Leka lite
*Runt 10.30 lägg Iwar en stund för de hinns nog inte me mkt sömn under dagen
*Medans han sover duschar jag & Wille, packar klappar & gör oss klar
*11:45 Väcker vi älsklingen som jobbat i natt. Väcker även Iwar om han ff sover.
*Måste iväg på nån affär
*Runt 12:30 åker vi ut mot vår första stopp Jockes farmor & farfar
*Far ut till mamma & pappa
*Åker senare till Jockes familj
*Va som händer sen få kvällen visa :)

Hoppas ni alla ha en riktigt trevlig & god jul...för de ska vi ha :)

Kramar // Malin m.fam

Mammas solstråle

Även om han är i en jobbig trots period just nu så är han ändå min solstråle.
Älskar dig så otroligt mkt <3


Kyliga dag

Så kom de åter en sådär kall dag.. -18 om ja inte hörde helt fel. De känns som -30, kallt är de ialf.
Hur härligt är de inte att de är så mörkt på morgonen ?!! Mina underbara små liv här hemma sover hur länge som helst. I morse låg ja vaken i sängen kl 8:30 & väntade på att dom skulle komma, 8:40 hörde ja dörren öppna sig. Så kommer dom små trippandes. Gjorde lite frukost åt dom & gick ut i kylan o satt i motorvärmarn, halv 10 åkte vi upp på skolan me Wille en förhoppning att bilen hade blive lite varm, men icke !! Fick stå där & skrapa dessa rutor, då kom de upp för mig att kupé värmarn inte riktigt funka som den ska. Bilen ha inte blive varm de närmaste dagarna. Nu när man som mest behöver det. Så jag fick tag i pappa som så snällt bytte me mig så vi får lite värme i bilen. Inte så trevligt & sätta barnen i en kall bil precis :(

I eftermidda ska vi dra ut & skaffa de sista julklapparna. Om nu min kära mamma ska va hemma & va barnvakt åt mina små vill säga. Gå inte så bra att ha dom me. Min plan va ju att fixa de på dagen när barnen va på dagis/skolan men de sprack ju nu när Iwar är hemma från dagis. Får se hur de bli, de vore skönt att ha de klart i da så man bara kan ta de lugnt me en hel hemma dag/kväll imorn :)

Nä lite kaffe tro ja behövs i mängder för att bli varm i kläderna igen...

Kan man blir gladare över tandborstning..


Lille Iwar..

Min lilleman är sjuk :( Han ha feber & förkyld...stackarn. Vart sjuk sen fredags natt, hoppas på att han blir frisk snart.
Igår åkte jag, Jocke & Iwar iväg & kollade innebandy. Han va så snäll, satt hela första perioden still på bänken, sen i mitten på andra så fick han leka lite bakom oss där man kan gå. Men han stog mest bara där & kollade på alla runt omkring. Inte förns i sista minuterna på hela matchen så tappade han tålamodet & gick mot utgången & ville åka hem. Sen så va han ju inte så pigg & kry heller så han hade kanske inte så mkt ork över till bus ;)



Iwar står & spionera på dom som går förbi :p
 


Snö i mängder :)

Va precis utanför dörren för första gången ida. Möttes av en massa snö så de va bara å ta tag i spaden o skotta mig fram till parkeringen. Sopa av bilen & satt i motorvärmarn, måste iväg på ica innan 22 så de hinner bli lite varm :) Men duktig ja är som skotta då..börja fundera på om mina grannar håller sig inne el så är dom inte hemma..el så är spåren igen snöade :p

Ida ha ja nog kolla på alla möjliga jul program som finns, fick ett enormt sug att börja baka massa & hålla på, men så kom ja på att ja ha nada att göra me hemma just nu å gå utanför dörren va ju inget å tänka på så ja la de på väntelistan.
Gick igenom julklapparna, kom fram till att vi bara ha nån kvar & vi vet exakt va vi ska köpa så de är ingen stress. Skönt att man är "ute i tid" för en gångs skull, annars bruka vi dra ut & köpa dagen innan :)

Ska försöka få Wille i säng nu, sen blir de & blåsa bort på affärn.


Frusen

Tror de är ngt stort fel på våra element här hemma..de är jätte kallt i hela lägenheten. De enda elementet som är varmt är de lilla i hallen, tro inte de duger till att värma upp resten av 90 kvm. Tro en skiffnyckel skulle hjälpa mig att få tillbaka värmen, men nån sån äger vi tyvärr inte :( Få låna till oss någon innan man få sköldskador här. Inte så konstigt att Iwar ha blive sjuk då !!

Vi klädde klart våran julgran igår. Den ha stått i hörnet me endast ljusen nån vecka nu. Tyckte den va lite kal & ville ha pynt. Så ja & Wille klädde den så fint igår.


Hittade en bild från "jul/lucia" firandet på Iwars dagis


*gäsp*

Nu få de va bra för ikväll. Har även haft sällskap här några timmar. Iwar är nog sjuk, jätte täpt i näsan & vaknade strax efter 22, kunde inte somna om. Så han kröp under filten här me mig i 2 timmar ungefär. Jocke kom hem me nässpray sen kunde älsklingen somna om igen. Själv är ja skapligt trött nu så de bli nog säng för mig me. Måste bara bära in Wille till hans säng...han somnade i våran tidigare när Iwar bara låg å små gnällde.

Hyffsat less på alla koder & allt tjaffs här nu så ja kommer nog drömma om dom oxå :p

Sov så gott mina vänner :)


hmm

Ja som sagt, la ner min förra blogg helt och hållet pga en orsak tänker dock inte nämna vilken men kan ialf säga att de ha inget me min familj att göra.
Känns riktigt j**la jobbigt när ja nu sitter & går igenom hur mkt det egentligen va som ja hade gjort me den förra...Känner att ja ha ju lite att göra de närmaste nätterna framöver när Jocke jobba.
Men ja ska försöka slänga in ngt inlägg lite då å då medans ja fixa me designen :p

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!