fördelen

Min mamma sparade ALLT ja hade som liten..då funderade man bara varför ? Bara fnös när hon sa att om jag nångång får barn kan det vara kul att ha kvar.
De stämmer ju, nu ser man fördelen med att spara, William tycker de är lika kul varje gång man kommer hem med "nya" saker ja har hos mina föräldrar.
Det som kommit mkt till användning är då Super Nintendo som är helt okej att spela på när han inte får spela på X-boxen. Sen har ja bl.a tagit hem:
sånna man kan klistra på vart man vill om o om igen..

Sagobanden med bok (tur de fortfarande finns kasset spelare i Willes stereo..haha)

Han har fått nya med cd skiva men det är inte alla äldre sagor som finns på cd, därför lite kul att ha kvar "Omoderna sagor"
För ett tag sen hittade ja en hel låda med gamla skolböcker, som ja då tänkte ta å hiva..men kom då på den smarta idén att Wille gillar ju matte så jag tog mina matteböcker från lågstadiet & suddade ALLA svar så får han hålla på med dom när han känner för de. Han älskar att sitta med dom !! Första matteboken gjorde han ut på några dagar bara. Mammas lilla "Matte-Geni" :)


suris

Iwar är helt förstörd nu, när han inte får va ute me Wille & hans kompis när dom hoppar på mattan. Då står han här vid dörren å surar..


Onsdag

Godmorgon..I natt ha ja vakna minst en gång i timmen, hade Iwar mellan oss i sängen som hostade hela tiden & kunde inte sova. Han är hemma i dag & resten av veckan.
Jocke jobbade även sin sista natt i Tisdags :) Han går på sina dags tiden redan på Lördag kl 06:00.
Så nu väntar ja bara på att han ska dra sig ur sängen så ska vi gå ut en sväng..älskar denna sol !!!

När ja va på Föräldra möte i går så tog Jocke me Wille på GIF matchen & mormor var barnvakt åt Iwar.
Grabbarna hade haft de jätte trevligt på matchen & sånna saker uppskattas av Wille...få göra ngt som inte lillebror får.

Dags att släppa in Iwar så han få hoppa lite på pappsen...Tjarå !


Oroande händelse

Har precis vart på föräldra möte på skolan.
Vi pratade bl.a om de som hände på Williams skola i fredags..tro inte ja skrivit om de faktiskt.
Men de som hände var att när Wille & 5 andra grabbar hade spelat fotboll på planen som ligger precis utanför stängslet som går runt skolgården, kl va runt halv fyra på eftermiddan så det var inte så mkt barn kvar.
Så kommer en kille i 30-40 års ålder "Ikke-svensk" & ställer sig precis i hörnet på planen som är precis bakom hörnet på skolan så den biten är inte så synlig från skolgården. Han bjuder då dessa 6 grabbar på choklad, vissa va nu medveten om att INTE ta emot från främmande personer & sa att dom inte ville ha men fick då till svar
-Håll käften !! Ät choklad !!
Precis när en av grabbarnas mamma kommer förbi & frågar personalen va de är för ny lärare, så springer han iväg uppöver Södermalm.
Själva händelsen känns som den hade kunna sluta hur som helst, speciellt nu på mötet när en mamma som inte hade fått hört detta, berättade att en liten kille som åkt me bussen vägen nedanför skolan hade blive antastad på bussen av en kille som beskrevs som precis denna kille.
Så nu när man är medveten att det rör sig en sån här typ att kille i trakten, klart det kan ske vart som helst men man tro ju ändå alltid att de inte drabbar en själv..så känns de inte så skoj.
Speciellt inte när man ser hur lätt skolan har tagit på de hela, rektorn ha inte ens fått tagit del av de som hänt (?!) Förmodligen skäms de som va ute & ansvariga att dom inte hade så bra koll som dom bör ha. 


Morgon promenad

Rivstarta morgonen med en promenad i väg me barnen. Tur att Wille kan cykla nu, mkt enklare att gå då.
Sen gick jag en omväg hem så det blev väl en timme extra. Riktigt skönt när de inte är så mkt folk ute, synd bara att solen inte vill titta fram idag.
Ska göra mig nån frukost innan ja gör ngt av dagen.


Trötter går mot sängen

Varför ska man behöva va trött ?
Nu är de dags för mig att dra mig till sängen..svårt att hålla ögonen öppna..

Sov Gott & Gonatt !!
(Iwar blev trött av bilresan förra sommarn)


Håkan:
En ren gissning att du va svag för räkor ;) 
Grabbarna käkade upp ett paket av dina mackor förut ikväll !!
Dom tackar & bockar.


Nu kör vi igen..

På måndag börjar ja me "arbetsträningen" igen, känns bra & är nöjd med stället ja kommer vara på :)

Nu ska ja slänga ihop en middag till pojkarna kommer hem från Willes fotbollsträning..tror de blir Pasta alá Fläskfilé :p


Nu...

...är vi på väg ut i solen..KAFFE !!
Väntar på Jocke bara, han ta mer tid på sig än mig på morgon ;)


film

Igår roade grabbarna sig på studsmattan innan läggdags


Bilder från i går

Wille & Iwar ville oxå hjälpa till me krattningen..

Grannens katt kom förbi (William, Iwar & Leo)
Magnus, Sara, Leo & Nora va redan där uppe när vi kom igår.

Iwar tyckte Nora skulle ha nappen i munnen..

De små spanade in omgivningen, Iwar blev lite baktung..

Iwar provade 3 hjulingen (Bild lånad av Sara)

Morfar/Farfar, Leo & Iwar(bild lånad av Sara)


Hemma igen

Igår morgon for jag & barnen upp till stugan..pappa jobbar ju så han fick sova i fred. Vi tänkte först komma hem igår kväll...men eftersom vi skulle komma hem & Jocke skulle dra då sen sova i dag så vi blev kvar tills i dag. Så ja & Iwar ha precis kommit hem & Wille kommer lite senare med mormor & morfar :)
Måste hoppa in i duschen nu..återkommer senare..TJOPP!


Sov Gott

Iwar somnade strax innan ja hämtade Wille hos sin kompis (runt halv 8)..Jocke är på väg på jobbet sen ska vi krypa till korgs me en film. Wille kämpar me att hålla upp ögonen nu..Anar ja har en som somnar bums brevid mig.

Gonatt & Sov så gott..för de ska ja :)

Avslutar dagen me Iwar..Trodde aldrig ja skulle få ut han från duschen idag. Det slutade me tårar, men hela han såg ut som ett russin..Mammas lilla galning..


Snart maj

Snart Maj månad & Wille räknar ner till sin födelsedag 15:e , innan dess ska Jocke hinna fylla år oxå (8:e)
Min stora fundering just nu är vad man ska köpa till en kille som fyller 7 & har de mesta redan.
Absolut inte den längsta önskelistan men den räcker..
*Nintendo Wii (som om de inte räcker me Nintendo DS, X-box 360 åsså de gamla SNES..hehe)
*Spel & tillbehör till Nintendo DS
*Stort fotbollsmål
Sen va de något mer som ja inte kommer ihåg just nu.
Min tanke just nu är ett fotbollsmål, har hittat ett i bra kvalité i lagom strl för 699:- (extra pris) Går inte ha nå plast längre :p
Få spana lite till...leksaker är bara att glömma nu. Han leker alrig me sina..bara hockey spelet om de är i kategori Leksak (?)

Vi gjorde även en premiär i morse me cykeln till skolan..tänk att man kan bli så otroligt glad över att cykla :)

Söta Nora, när ja va barnvakt här om dan..


Montazami´s blogg

Rykten gick att Maria Montazami hade en blogg, så ja va tvungen att leta upp den :)
Länk till bloggen


TRESemmé

Detta är då produkterna som gjort underverk me mitt hår..
Kostar ca 92:- st (900ml)


"Ikke aktiv dag"

Har haft ngt att göra hela Jockes lediga vecka så ida innan han ska gå på ikväll ha vi vart hemma & tagit de lugnt ! Va ut en sväng nu ikväll me barnen, Wille fick cykla & Iwar åka i sin älskade vagn han inte vill kliva ur.
Ja är ibland världens petigaste när de gäller tvätta håret, ja försöker göra de så få ggr i veckan som möjligt !! Då inte av lathet utan för håret mår bäst av de. Men när de kommer till inhandling av shampoo & dyl så glömmer ja de alltid. Men ida kom ja ihåg de & ja ha hittat världens bästa hårvårdsprodukter nu...Så här nöjd va de länge sen ja va...håret blir helt fantastiskt !!!
 I LOVE IT !!!

Nu ska ja fortsätta min "Ikke aktiva dag" med att kolla en film när Jocke dragit (eftersom han inte vill se den typen av film så få man passa på)

TJIPP TJOPP :)


Cykel premiär

När ja va liten så fick vi inte ta fram cykeln förns dom hade sopat på gatan..de va en plåga, eftersom Svartvik är väl inte ett ställe som dom sopar först !!!
Tur man nu bor i stan som delar av stan redan blev sopad för nå veckor sen :)
Wille ha tjata sen i helgen om att han vill cykla, men ha lixom blive så mkt annat så klockan ha blive sent..så ja ha lovat nästa dag hela tiden. Dumt av mig, igår blev klockan strax efter sju & han blev jätte ledsen för vi inte hade cyklat än. Så jag struntade i klockan & drog fram hans cykel. Han hade ett leénde upp till öronen !! Lyckligast i världen ungefär.
Vi hade ett problem bara, han hade inge luft i bakdäcket (!) Ja kan absolut inte de där me att fylla luft, så när ja står där å bökar på Statoil så kom en snäll själ som såg vi hade lite problem så han hjälpte till..annars hade de nog inte blive så mkt till cykla i går.
Vi tog en runda, för att hinna me blev de en "powerwalk" för min del..vid halv 9 tyckte ja vi skulle gå hemmåt igen..men ja hade nån som inte va lika glad för idén, han han fått bestämt så hade vi vart ute hela natten!


Maskotuppdrag

Williams fotbollslag brukar ibland va maskotar på GIF matcherna som ja skrivit om tidigare, hittade nu bilder från senaste matchen på deras hemsida :)


(Wille är 3:e från vänster för er som inte ser)


Foto & Hockey

Wille & Jocke åkte iväg för ett tag sen, dom skulle knäppa lagfoto med Willes fotbollslag idag. Innan dom drog ville William prov fota lite hemma...hahaha :)


Tandlös pojke ;)

Iwar är jätte trött ida, just nu sitter han här på golvet & spelar sin egna version av hockey..


Heeey!!!

Iwar snodde Willes brillor ;)

Tro de el ej..men ja ska försöka få han klippt nu till veckan..


Sovmorgon

Vilken underbar Iwar man har, han sov ända till 9:40 i dag :) Sovmorgon är inget man tackar nej till.
Igår var vi ut till barnens farmor & farfar, blev både fika å middag..när vi skulle hem så stannade William kvar när vi andra åkte hem. Väl hemma så gjorde vi inte så mkt, kikade tv..jag gick igenom alla 500 bilder vi har från vår Thailand resa, för exakt 3 år sedan var vi där...man längtar hyffsat mkt tillbaka. De vart en MKT lyckad resa som måste upplevas igen !!! Senare på kvällen tog vi en promenad, gick förbi & inhandlade lite godis. Ingen lördag utan godis inte..

När vi vaknat till här hemma & ätit frukost ska vi dra oss ut på en sväng. De är ju kanon väder så hoppas de är lite värme ute oxå (?)

Nu har ja nån som är sugen på frukost...bäst man drar ihop ngt..

Iwar spanade efter katter i går..


Snöar?!!

WHAT! Kollar man ut så snöar de..vad är detta ??
Ja som började känna lukten av sommar..*besviken*

Iwar är jätte besvärad..han hittade ett par "foppa-tofflor" igår & ska gå i dom hela tiden, vilket resulterade i ett skavsår. Så han fick plåster..mkt konstigt tyckte Iwar..


Under all snö ser ja en gräsmatta

Äntligen har det smält så pass mkt så barnen kan va ute här utanför utan att försvinna ner i snömassorna.
William kom precis in efter att vart ute ett bra tag, trodde aldrig ja skulle få in han..


Fredag

Ja vet...ja ha vart frånvarande här ida. Men vi har faktiskt inte gjort så mkt.
Vid 10 gick vi ut på en promis i solen, hamnade nere på stan..kikade in lite nya vår/sommar kläder & tog en lunch :) Hittat äntligen ett par perfekta fingervantar till Iwar (M-T tipsade vart de fanns så ja behövde inte leta så mkt iofs)
Runt 1 va vi hemma igen..Eftersom de inte va nån som hade tagit tvättstuga efter mig så letade ja fram lite vårjackor som ja tvättade upp. Annars ha de bara vart en soft fredag.

Har även ett sjukt sug efter en powerwalk känner beach 2010 börja närma sig. När barnen lagt sig ikväll kanske man ska dra sig ut en sväng..fast hur kul är de egentligen att gå själv (?!)


Seg dag

Har kanske haft den segaste dagen på länge.
Hade tänkt ja skulle göra hur mkt som helst, har varken haft lust el ork till nånting. Har faktiskt tvättstuga ändå så ngt blir ialf gjort.

Nu ska ja bege mig ut till förådet eftersom snön är borta & de ha sluta regna :) Se va vi hittar för skoj i de där full packade ytrymmet.

Återkommer me liiite mer intressantare inlägg senare..de här vart ju sisådär faktiskt..

Tjooo!


Natt

Nu kryper ja till kojs..Imorn väntar torsdagen.
Inga som helst planer förutom de vanliga då.
Annars ska ja nog bara vänta in att Jocke sovit klart, så man kan börja umgås me han igen. Att leva med någon som jobbar 7 nätter i rad, ledig några sen börja om igen är mkt påfrestande..även för mig.
Hans humör går upp & ner under de timmar han är hemma å vaken eftersom han är för de mesta går runt å är jätte trött & sliten. Han har inte mkt ork & lust över till att hitta på ngt över huvudtaget. Därför är de en lättnad när han "går av" & jag får umgås me min vanliga Jocke.
Jag bara går å väntar in Maj då han äntligen ska börja jobba dagar istället.

Nä nu ropar den tomma sängen..

Gonatt :)


Galet snygga

Har hittat ett par jeans till Wille...Dom är så galet snygga.
Byxorna kommer från "I dig denim"Tyvärr så säljer dom inte Willes strl här i Sundsvall...Typiskt :(


Onsdag

Man blir så lycklig när man vaknar & solen skiner in..nu sitter ja här & funderar på va ja ska göra av dagen. Tro ja ska gö mig redo sen dra ner på stan en sväng. Måste hitta nå galonisar utan hängslen till Wille..jo så tro ja de få bli.

Gick väl sådär igår när ja hämtade grabbarna, när ja kör ur rondellen så tycker ja bilen körde konstigt. Körde in på en liten "parkering" mittemot IP. Så ha ja fått punka...GRATTIS! Även på ett av de däck som va nytt..blä!

Åhh, ja vill ha hennes vita klänning !!!!


i väntan

Sitter & väntar på att ja ska åka ner & hämta Wille å Jocke som är på GIF matchen. Williams lag va ju sånna där maskotar som går in me spelarna. Dom har varit de några matcher förra säsongen oxå & barnen tycker de är riktigt stort ;)

Äh nu dra ja..Tjoopp


Den ständiga funderingen

Jag trivs verkligen med att bo så centralt som vi gör, men ibland känner jag att de skulle va bäst om man bodde lite utanför så barnen kunde cykla lite som dom ville & känna lugnet, slippa höra den ständiga trafiken & polis/brandbil/ambulans flera ggr om dan.
Men samtidigt så vet dom flesta att de här me bostad för oss (läs mig) är en ständig fundering ;)

Mina sötisar vid frukosten i morse
Slummo

Å herregu !! När ja gick iväg me barnen i morse..(GICK faktiskt) så orkade jag inte göra ngt åt mig. Drog på mig Jockes lite urtvättade mjukisar, grå huvtröja, Nike skor & Rip curl jackan...OSMINKAD! Vad händer då när jag lämnar Iwar..jo en som håller på med min rehab ringer & vill träffa mig bums. Hann inte ens hem & göra ngt åt mig själv, så de tog emot att gå dit på ett möte med honom. De är inte de jobbigaste. Så säger han när vi sitter där att han & jag ska gå runt & prata med några arbetsplatser på engång. HEL**TE!! Vilket bra intryck ja skulle ge.. Men ja kunde ju inte säga emot så ja fick skämmas ihjäl på dom här ställena. Va även in till en mäklare de va absolut de skämmigaste !! De är ändå ngt ja skulle vilja jobba me, så kommer ja som ett värsta slum. F**K
Jag är ganska upprörd för denna situation de blev i dag. Men trots min tragiska utstyrsel så var det ändå några ställen som va intresserad & ett kunde inte ta emot någon men dom ville ja skulle komma tillbaka med ett personligt brev..De kanske är positivt, skrev t.om upp mitt namn...Wheey, det är ändå ett ställe ja mer än gärna skulle jobba på. (nämner tyvärr inga namn just nu) Så ja får slå ihop något & gå dit igen som mitt vanliga jag :)
Mäklarn sa även att ja kunde återkomma om nå månader för dom hade mkt just nu me ny anställningar osv..

Jag kom väl hem för 20 min sen så vi va ute en bra sväng ändå. Riktigt jobbigt va de ändå...just för min utstyrsel som slummo.


kvällen är kommen

Haft en mkt bra dag. Helt överlycklig att solen hittat hit flera dagar nu =)
Åkte ju bort till Linda..hon satt å stekte när ja kom. Vi hann me en hel del ida, pratade om allt, tog vara på solen å värmen, en snabbrunda på Birsta men vi tyckte de kändes fel att strosa runt där när solen sken ute..vi gjorde de vi skulle sen åkte vi tillbaka till henne & mumsade i oss en go lunch ute på verandan. Tiden rann iväg å strax före fyra åkte ja å hämta Iwar på dagis. Men vi hade de MKT trevligt idag...som vanligt :)

Om du nu stämmer mig & blir miljonär..glöm inte att ta me mig till Hollywood ;)
Måste bara lägga in denna, trots de inte är världens bästa men på ngt vis hade vi matchat väldigt bra, randigt & skinnjacka haha..


Jacobs (willes kompis) mamma ringde mig under dagen å frågade om Wille kunde följa me dom hem efter skolan. Så han åkte dit, sen kom dom till träningen. Jag hade lovat att ja å Iwar skulle komma ida..de går verkligen inte att sitta på sidan me Iwar när alla andra barn får spela fotboll...KAOS skulle ja mer vilja kalla de. Han blir helt galen när han inte får va me. När vi kom hem blev de en snabb middag innan de va dags i säng.
För min del ska ja kolla på dagens avsnitt av Hollywood fruar (som ja på nå vis missade) innan min tid är kommen för sängen :)

Sov gott mina vänner !!


2010-04-12

Blir ett snabbt litet inlägg, måste dra iväg..
Ska först in på ett ställe som ja hoppas bli min AT-plats =)
Efter det ska ja dra mig ut till Linda för lite skitsnack !! Få se va vi hittar på för galet.
På eftermiddan ska ja in på ett annat ställe om det första inte går som ja vill.
Ikväll är de som vanlig måndag...fotbolls träning. Ja & Iwar tänkte traska ner å närvara ida !!

Nu måste ja dra..Ha en bra da i sooolen !!!


lille Wille

Ikväll när Jocke gick på jobbet & Iwar somnat så kände jag att Wille & jag behövde "ensam tid". Har haft känslan sen igår att Wille känner sig "bortglömd" då å då, han har vart extra trotsig & grinig.
Så han fick va vaken lite ovanligt länge för att va Söndag (dagen före skola) Vi har kollat på Wipeout (han älskar de programet) till de åt vi glass som han önskade. Även lite annat som han uppskattar. Han la sig strax efter 22 & ja märkte på honom att han behövde de. Då spelar sovtiden inte så stor roll.
Hittade även en film från när Wille va mindre än året..helt sjukt att han vart så lite & redan ska han fylla 7. Tiden går på tok för fort !! Men för mig kommer han alltid va min "lille Wille" <3


Brio race

Det blev en "Brio Race" för vår del på sittvagnen till slut.


Vi har tom tagit en prov sväng bort på Ica me den..funkar utmärkt. Tar minimal plats i bilen & Iwar stor trivs i den. Än så länge känns de som en bra affär.

Eftersom de va på Svartvik vi hämtade denna vagn så hälsade vi på Magnus m.fam på samma gång. Jocke skulle ändå sova till 14 så de va ingen idé att åka hem å störa han. Tyvärr så va Iwar lite väl trött så han va inte på nå bra humör alls.

Just nu sitter Wille å fixar till märkena på Iwars garage han fick i present. Hyffsat kaos på rummet..dags å städa Iwar ;)


Gomorgon Söndag

Vilket fantastiskt väder man vaknade till idag !!
Vi ska få i oss nån frukost nu, sen ska ja iväg & kika på en barnvagn som ja "hittade" igår. Blir nog en promenad i dag...vem kan hålla sig från att gå ut nu. Humöret höjs me mils långa höjder när solen tittar fram. Skadar inte att de blir varmare heller.

Mammas storgrabb förra sommarn :)


Myskväll..

..helt själv men de är bara gilla läget..
Jag & mina tofflor!!

Nu ska ja lägga Wille, sen ta mig ett glas vin & krypa ihop i soffan..myyyys!


En sväng på Birsta..

Imorse kl 8:21 fick jag ett meddelande av Magnus: Vaken?
Dom tänkte dra ut tidigt på Birsta o käka frukost & fixa lite andra saker. Så jag & Iwar hängde på. Han är ändå så pass frisk nu, lite rossel/host i halsen bara. Iwar & Leo busade på som vanligt...2 söta bustroll :)

Vi va väl hemma igen till ett, Iwar va helt slut..ja kämpade me att hålla han vaken tills vi kom hem så han kunde få sova riktigt. Tog 2 röda så sov han i sin säng. Han sov nästan 1,5 timme i vanliga fall sover han max 1 timme..men ida hade de vart en jobbig da. Han skulle aldrig klara sig utan sin nap på dagen..får han inte sova så har jag en jätte grinig kille som somnar av sig själv redan runt 5-6 tiden..inge bra !! Därför fortsätter vi me sovningen ett tag till.

Nu på kvällen så sitter ja & Wille å spelar UNO, tydligen de roligaste som finns just nu ! Jocke drar på jobbet nu, så vi ska väl se om vi kan slå ihop nå snacks & kika nån film. William vill så gärna se "Pirates of the caribbean" igen men vi ha ju inte dom hemma så ja få väl lura på han nån annan :p


ops!

Tiden rann i väg, ja är dötrött
nu släcker vi för i da !!
Ska bli såååå skönt att
 krypa ner i sängen nu
 finns en saknad bara..
Min älskling :(


Gonatt & SovGott !!


Tråkig Tv-kväll

Så..vad gör man en fredag kväll..kollade på Anna Ankas program förut (måste passa på när Jocke inte är hemma eftersom han inte tål henne haha) Men sen är de hel dött på Tv..Då funkar de alltid me att börja om på Gossip Girl för 4:e gången...väntar nu på S3 ska komma ut så man kan se ngt nytt !!


Fredag

Redan fredag...den här veckan ha ju gått i super fart.
Vid halv 1 i natt gick jag & Iwar till sängen me en förhoppning att han skulle kunna somna..ögonen åkte igen hela tiden men dom åkte upp lika snabbt, han skulle inte sova. Så ja bökade me han till 1 men han bara grina. Tillslut gjorde ja så man inte ska göra..jag satt på Allram filmen. Jag somnade till en halv timme man ja vaknade till & Iwar hade fortfarande inte somna utan nu ville han kliva upp. Men man såg hur trött han egentligen var. Men han hade ett speciell ton i grinet..som om han va rädd. Så ja vet inte om han drömde ngt & sedan inte ville somna om pga det. Så tillslut kl 2 somnade han.. PÅ MIN RYGG !! Knepigaste ställningen. Han vaknade inte ens till när Jocke kom hem från jobbet halv 7 & bökade..kl halv 9 kom storbror å drog i oss.
Dom fick frukost sen tog vi en promenad upp på skolan me Wille. Tänkte han skulle få gå till 2 i dag, är han bara hemma så blir de ett jäkla liv me 2 rastlösa grabbar som väcker pappa. Vill inte åka iväg nånstans heller nu när Iwar är sjuk. Förhoppningsvis är han lite friskare i morn så vi kan göra ngt.

Nu ska ja försöka få in den lille till sängen, han ha visst somna i sin lilla fåtölj :op


23:25

Här sitter jag me en litn kille brevid mig..kan inte sova utan bara hostar & grinar. Så han & jag sitter å kollar på "Svenska Hollywoodfruar" på Tv3 Play.
Förhoppningsvis har han somna snart så ja oxå får sova.


Barnvagn

Nu när snön börja försvinna & jag försöker gå så mkt som möjligt, märker jag att vi behöver en ny barnvagn. Har gått bra över vintern eftersom vi inte dragit vagn så mkt..blev mest snowracern när man väl va ute å traskade. Ett sittvagn i sin helhet behöver vi...känns lite halv onödigt å köpa en sprillans för att kanske bara ha den nått år till..sen hittar ja ingen vettig på blocket heller. Så ja är lite kluven just nu (!)

Torsdag

Gomorgon..
Nu när förkyldningen börja lätta för Iwar så sover han lite bättre, i morse fick vi sova till 8..men på något konstigt sätt va ja helt dö av trötthet. Va tvungen att gå upp me Wille på skolan så ja piggna till lite, undra bara varför ja inte gör de oftare går ju nästan snabbare. Nu kom latmasken Malin fram igen...

Med en sjukling hemma så är det bara att glömma att man få sitta vid datorn...Tjooo!

Lilleman sjuk

Tror inte Iwar pallade me allt främmande vi haft ;) Han är nu jätte förkyld & feber, så lilleman är hemma från dagis i dag. Just för stunden sitter han å fiskar..(ett spel han fick igår) Tänkte strax försöka få han å sova lite. Vi ha haft en mkt jobbig natt, han ha väl vaknat minst en gång i timmen & bara grinat.

Aja..så länge fick man sitta i fred, måste lägga han nu..Hörs på en stund


filmer från fjällen

Jocke tog 2 kort filmer när han, jag & Wille åkte en sväng i söndags :)Så söndag..

Lika bra att lägga in bilderna från i går oxå när man ändå ha tid :)
Vi tog en sväng i backen en sista gång, först åkte ja & mormor me Wille..sen efter lunch bytte mormor av me Jocke. Riktigt bra väder så man ville ta vara på den solen. Runt fyra började vi rulla hemöver.

Våffel-lunch

buuuus


Har även 2 kort filmer som ja lägger upp imorn :)

GoNatt !!


Updat från Lördagen

Helt plötsligt så har man jätte mkt för sig på dagarna, så de finns inte så mkt tid kvar till bloggning. Ska se om ja kan få in nå bilder från i lördags oxå..vi tog en skoter tur upp på fjället..Måste sett himla kul ut. Iwar, min pappa, min mamma & jag på skotern, Wille åkte efter på snowracern & Jocke tolkade på skidor. Men vi kom fram ialf dit vi skulle. Satt där & mös i solen :)

Iwar 2 år

Idag fyller vår älskade Iwar 2 år !!

Det känns tyvärr som att hans dag kommit lite utanför i år..just för den dagen är precis över påsk & ingen är typ hemma. Tur han är så pass liten i år att han inte riktigt förstår. Men vi har ialf firat han ändå såklart..med lite glass på förmiddan sen när vi kom hem i kväll fick han sitt paket från oss. Sen i morgon ska vi ha de stora kalaset för honom. Han blir nog lika nöjd ändå :)
Stort Grattis mammas älskling !!


hemma igen

Nu är vi hemma igen efter några härliga fjälldagar. Skulle kunna skriva ett hur långt inlägg som helst, men hur kul är de å läsa (?) Så ja lägger in lite bilder från resan istället..
Wille i fredags när vi va i backen..

Iwar kämpar på me Snowracern i pulkbacken (fredag)

Vi hann me en liten snabbis på Afterskin i fredags..(halv molnig dag)

Kylning...

Iwar hittade Willes spel...


De va lite bilder från i Fredags..återkommer lite senare me bilder från Lördagen då de blev skoteråkning & från idag då vi hunnit me lite allt möjligt.


Fjällen

Lite kortfattat från vår första dag från fjällen..
Haft en heldag i backen...tro det eller ej men ja hade faktískt hjälm som 99% av alla andra i backen :op Fick ÄNTLIGEN åka snowboard igen !!!


Tjipp Tjopp

Nu drar vi strax iväg. Bilen är packad så vi väntar på Jocke ska bli klar me sitt bara =)
Ska väl få till ngt inlägg om dagen under vår fjäll resa, me förhoppningsvis lite roliga pics oxå.

Ha de bra så länge.. Tjipp Tjopp !!


new moon

Rätt pinsamt att säga att ja inte hade sett "new moon" än..men igår så...!!! Vet inte om ja behöver säga så mkt, svårt att inte tycka om dom, nu väntar man bara på nästa :)


April April

Första April kom ganska fort..De här me April-skämt tycker ja är rätt överskattat, kanske för att ja själv är rätt värdelös på skämt (!)

Imorse hade vi en förvirrad Iwar som gick runt & grina kl 05:15..han viste inte vart han skulle ta vägen. De här me att somna om är inget han klarar verkar de som. Har ialf kommit på varför han vaknar så tidigt varje dag. De började när vi tog bort sidan på sängen...nu ramlar ju täcket ner på golvet & han vaknar då av att han fryser. Illa ! Så ja måste komma på ngt sätt så täcket ligger kvar i sängen.

Iwar vart hemma idag från Dagis & William skulle gå på skolan på förmiddan eftersom dom skulle påsk-pyssla, sen ska dom få pizza till lunch & de ville han inte missa. Så jag tänka hämta han efter lunch =)
Sen blir de packa ihop & vänta på min mamma ska sluta jobbet så vi får låna hennes bil till fjällen.

Vi har nu bestämt att ha Iwars 2-års kalas på Måndag !!! Eftersom de inte är så många hemma på Söndag & vissa kanske inte är i sitt bästa skick ;)

Nu ska ja slå igen min ögon nån timme medans Iwar sover...

Ha en bra da :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!