Dags att sova..Jag & Iwar har strosa runt på Birsta X antal timmar ida, kom hem med lite smått & gott :)
Dock inge skor, för sånt går inte att hitta i den här staden..
Var bara tänkt nån timme, men när Iwar så snällt somnade i vagnen så får man passa på.
Imorn är skolan & fritids stängt, så vi få se va jag & Wille hittar på för skoj. Undra just va alla andra lediga gör ? hmm..


saknar kameran på mina gamla mobil..just nu få detta duga, tills ja tagit mig till att skaffa nå vettigt :p

Nu säger Malin tack & Gonatt !!


Söndag

Gomorgon :)

Just nu har jag & Iwar precis fått i oss frukost, lilleman ligger & myser i soffan. Irriterar sig för reklamen som kommer hela tiden, mitt i hans film som han tittar på.
Hela gårdagskvällen spenderade jag med att plugga..har ialf lärt mig att de är bäst att hålla sig till tids schemat för att få vara ledig från pluggandet under helgen.

Nu ska Iwar få kolla klart på filmen han tittar på, sen ska vi dra oss ut till Birsta & shoppa lite. Är några saker som barnen behöver.


Igår när vi bakade :)

Hej så länge...


Nytt nytt nytt !!!

Jag & Iwar somnade till Alvin & gänget i går..jag somnade nog före Iwar. Sist jag kollade på klockan var den 22:34..men han somnade nog inte långt efter.
Sen hade jag en jobbig natt..vaknade till & från hela tiden. Från halv 4 låg jag klar vaken..runt 5 fick jag nog & klev upp. Gick ner & slängde in 2 maskiner tvätt..hoppas grannarna nere i källaren sover hårt :p Sen satt jag & pluggade nå sidor. Runt 7 var jag tvungen att försöka somna igen. Fick ialf sova tills Iwar vaknade strax efter 10.
Sen har vi slappat lite i soffan tills ja kände de var dags att göra ngt. Iwar & jag bakar bullar för fullt..vill bara att dom ska va klar nu så ja får trycka ner några !!
Har även gått igenom mitt lilla rum ("Garderoben") insåg att jag måste snart ha ngt nytt...i sko väg framför allt !!
Ngt nytt att bära & titta på ;)
28 Jan

En liten uppdatering kanske ?! Men de blir bara en kortis..
Efter 2 veckor av olika sjukligheter här hemma för hela familjen börjar vi komma i form igen.
Jag är fri mitt illamåénde & har blivit människa igen med godissug :) Inte ätit en godis sen jul tror ja..så ja ha lite att ta igen.

Ikväll efter Willes fotbollsträning så körde jag ut han till hans farfar. Dom tyckte de va länge sen han va där nu, så de blev att passa på medans vi inte ens ska göra ngt spec i helgen. Så åker dom på hockey träningen i morn & lilla jag får sovmorgon. För det är precis vad det blir när min lilla prins sover till 10 på helgerna.

Men nu är ja trött & less..så jag & Iwar går & lägger oss !!

Gonatt..


GIF-cupen

Till Williams glädje blev de fotboll i fredags.
Dom hade delat upp hela laget i 3 mindre lag så alla skulle få spela mycket. Tyvärr blev dom bara 2 tränare för en blev sjuk så då hade dom fullt upp med match på match utan paus.
Det blev lite kaos & ingen tid över att prata med grabbarna. Men dom kämpade på & spelade bättre å bättre. Tyvärr blev det inge cup vinst..De flesta lag dom mötte var runt 2 år äldre så dom har några år att spela upp sig på.
Men dom va riktigt duktiga alla grabbar i laget !!

Bilderna vart lite halvtaskiga..Dålig tid att vara sjuk

Sämsta tänkbara tid att bli sjuk på.
Igår när jag hade vart iväg på skolan med William, kommer jag hem & tvär slockna i soffan..vaknar av att Iwar kommer & kryper upp brevid mig runt halv 10. Kokhet !! ringde dagis & sa han blev hemma. Själv kände ja hur febern kommer smygandes på mig själv & halsen hade ja stora problem med, rösten va halvt borta. De blev en hel dag i soffan.
Runt ett ringde dom från skolan & Wille va inge pigg. Så de va bara att skynda sig upp & hämta hem honom.
Även han va jätte varm & lite gnäll på halsen. Utan att tänka mig för gav jag honom lite flytande alvedon. De kom upp lika fort. Första tanken va att han åkt på magsjuka eftersom många i klassen redan åkt på de. Men efter ett tag slog det mig att Wille spyr på ALLA flytande mediciner. Eftersom han väldigt sällan ha feber tänkte ja tyvärr mig inte för.
Lite alvedon måste han ändå fått behållt eftersom febern la sig lite till slut, men de blev sängen resten av dagen för honom.
Imorse blev de en sväng på apoteket..nu ska vi prova med alvedon som sugtabl till Wille..tror de kommer funka mkt bättre. Nu ha han iofs inte nån feber i da, men bra att ha. Kom hem med en hel påse full med "bra att ha" medicin =)
Iwar ha vart HELT feber & sjukfri idag, men vart ändå hemma från dagis. Wille är på god väg till helt frisk. Han håller alla tummar han har för att va helt frisk tills i morn, vore väldigt tråkigt om han missar fotbollen i morn som han verkligen sett fram emot.
Själv är ja fortfarande lite konstig, febern kommer & går, ena timmen är ja jätte pigg & skulle kunna springa ett maraton (nästan ialf)..& nästa ligger ja däckad i soffan & orkar varken titta el prata =/
 Det är verkligen ingen bra tid för mig att vara sjuk på, har missat början på kursen ja läser, sen på måndag börjar en till kurs på distans..som ja inte ha nån tid alls att missa. 
Hoppas på att bli frisk under helgen


Dagarna går

Ända sen den 26:e dec ha ja gått igenom en dimma...en dimma som inte klarnar & tar slut. Tycker de börja bli ganska deppigt & vill bli mitt vanliga "Jag" igen. Jag har inte haft lust till att göra så mkt, då blir de inte så mkt att blogga om heller =/
Vart är min energi & sprudlande glädje ?
Hoppas den kommer tillbaka snart ialf.

Nån som det är glädje i just nu är William, som på freda ha match da. GIF cupen ute i Nordichallen. Så mellan 15-ca 20 är de fullt me matcher. Beroende hur de går för dom.


Nu är de nog bäst ja drar ihop ngt i köket..2 hungriga barn här =)


Ont

Ni som kollade in här i går förmidda såg att ja hade gjort ett inlägg, det försvann bara :( Nu finns det ingestans..tycker de är lite märkligt faktiskt, men ja vet de ha hänt förut så..strunt samma va ju inge spec inlägg ändåså !!

Jag har så grymt ont i halsen & har de kämpigt att prata, ja skulle iofs kunna dra upp alla delar av kroppen som ja INTE ha ont i..skulle nog ta kortare tid. Känns som min kropp vill lägga av när som helst =/

Ida ska ja iväg på första lektionen & jag känner min noll peppad för de. Ska inte vara där förns 13:50 så ja ha lite tid på mig att vakna till.
Ska börja med att få upp Iwar ur sängen, vilken inte är så lätt.

Nu vill ja ha frukost..Hej så länge..


En till liten Beckham

Ja börjar fundera vilken del av världen jag har befunnit mig i ?
Har totalt missat att familjen Beckham ska få utökning till sommar.

Fotbollslaget börjar ta form :)


11 Jan 2011

En trött start på en tisdag.
Försökte ligga kvar i sängen & dra mig så länge som möjligt, Wille ska upp på skolan så det var bara att kliva upp.
Från att fått sova till 10-11 tiden under barnens jullov, till 07:15 är en jobbig tids skillnad. Kommer förhoppningsvis in i det snart.

Efter plocket med att få ut julen så är de som varje år, att hemmet ser plötsligt så tomt ut & jag är sugen till max att göra om. Få se hur/var/när jag kommer igång med det projektet.Jag vill nu att all snö tinar bort & sommarn börja kika in..men de känns jätte långt borta om man tittar ut.

Såhär såg de ut i gårmorse när jag lämnade Wille på skolan...

(bilden fick jag låna av Willes kompis mamma)
Sundsvalls kommun ha verkligen gjort ett bra jobb med skottningen..haha..under dagen igår hade en traktor vart där & skottat så man ialf kan gå, men det är fortfarande 2 meter höga vallar & kan inte va lätt att leka där ute.

Nu ska ja iväg & hämta våran Tv som vi tydligen hade en försäkring på..den ha vart inne på lagning nå dagar om den nu gick & laga..få se va dom säger.


Ut me julen

Nu är ja less på julgranen..
Så ida ska ja plocka bort allt som ha me julen att göra. Kommer förmodligen inte ta hela dagen för så mkt jul ha vi faktiskt inte här hemma.

Sen vill ja veta hur kallt de är ute, om man ska klä på sig & gå ut. För ja vet inte om de är en önsketanke el om de faktiskt är så att mitt illamående börja lägga sig. Som ja nu haft sen den 26:e Dec. Jag är INTE gravid för den frågan ha man ju fått nu ett X antal ggr..så nån fick nog den idén i huvet nu oxå.
Jag har mina två små prinsar & där stannar ja !!

Sen kan ja berätta att vi har nog fått en urusel start på året...bilen håller på att lägga av..mobilerna har lagt av.. Tv:n la bara av i veckan. Va faktiskt grymt nöjd me vår Tv..så de va jätte tråkigt :( Vet inte va som mer kan gå fel (?)
Nu har vi faktiskt en ny Tv..går inte att leva utan !!
Så nu är de bara nya mobiler & en ny bil som behövs =/
Eftersom mobilen är väck & ja hade den som kamera så blir de lite snålt me bilder just nu..

Hej hopp..


Nyårshelgen som va...

¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Så mkt inlägg blev de i går kväll :p
När barnen somnat..somnade ja på soffan.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤
På nyårsafton packade vi bilen & for upp till Vemdalen där vi skulle dela stuga me brorsans fam...på samma camping som mina föräldrar har husvagn. Det blev en väldigt mysig & trevlig helg med jätte god mat & trevligt sällskap. På nyårsdagen blev de lite pimpling..mest korvgrillning för min del :)
Iwar & Leo äter efterrätt innan de va dags för sängen..

Wille, morfar & Leo

Iwar vart livrädd för fisken Jocke fick upp(Klicka på dom små för att se dom i större format)

Hoppas ni alla hade en trevlig nyårshelg =)


ett tecken

Tänkte hoppa in & ge ett livstecken från mig eftersom det är så pass många läsare som klickar in här fortfarande :)
Ska ut & skotta fram bilen & iväg på Ica..så de blir nån middag i da...
Men efter de tänkte ja faktiskt bjuda på ett inlägg, så håll ut...de kommer =)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!