Hockey helg

Ja vet inte, men jag gör inte så mkt annat just nu än står vid Willes sida på alla dessa sporter.
I helgen var det först hockeycup hela lördagen !!

Willes lag vann hela cupen :)
Efter en hel dag med hockey så väntade en serie match på söndagen som dom vann med 6-5 om ja inte minns helt fel !

För att ta upp något om mig själv så har jag fått fel på min högra arm/axel/hals/bröstkorg. Så fort jag gör något med min arm eller rör mig på ett visst sätt så strålar det i hela min högra sida. Riktigt obekvämt..hoppas verkligen det bara är något enkelt som att nått är i kläm eller så & det blir bra när som helst.Fy va jag känner mig tråkig för tillfället..Kan bero på att jag är vansinnigt trött hela tiden, sover riktigt dåligt & känner mig sällan utvilad (?) Sak samma..nu ska ja ialf sova..jobbig dag att se framemot på jobbe i morn !


Ännu en helg full av sport

Ännu en helg full av sport, hör numera till vanligheten.
Hela söndagen spenderade vi i Matfors sporthall. Är det inte fotboll eller hockey så är det innebandy!
Williams lag spelade fyra matcher.
Efter bara några träningar tillsammans så slängdes dom direkt in i allvaret & seriespel var igång. Blev riktigt imponerad av samtliga i laget. En av matcherna slaktade dom det andra laget med hela 12-0 !!

William nr 35


Världens vackraste ♥
Tips ?

Samma sak varje år & lika tveksam är jag..
Vinterkläder !!

En overall till Iwar..har två som jag står mellan..

DIDRIKSONS


EVEREST


Nån som kan uttala sig om nån ?


Fyll ett hus av ideér

Skulle behöva ett stort hus som jag kan inreda med alla mina ideér..jag kokar över.
Just nu har jag inget, inte ens nära till ett..de är väl då man vill ha de som mest kanske.
När väl snön kommer så är jag nog glad att jag slipper jobbet & är nöjd med att jag nu har någon annan som gör skottningsarbetet åt mig.
Men tänk vad mycket roligare & personligare det är med hus.
Erkänner

Kan erkänna att ja inte är det flitigaste bloggaren i denna värld..
Men de är iofs inte mitt syfte med den heller..utan mer när ja ha tid & känner för de !

Förra veckan har inte varit så mkt mer än jobb. Höjdpunkten var väl min trevliga födelsedag igår. Tack för alla grattulationer som kom in överallt !
Så trevligt med alla presenter man får nu för tiden..alla i pappersformat. Den absolut bästa presenten. 
Förutom av Jocke, då jag fick en riktigt varm vinterjacka som jag länge kollat på. Vinter efter vinter har jag gått å frysit arsle av mig pga att man är så snål mot sig själv..men äntligen kanske jag kan få vara varm en vinter ♥

Denna måndag har desvärre inte varit lika trevlig.
07:00 lämnade vi barnen på dagis/skola för att sedan bege oss upp på sjukhuset. Vi kom hem 19:00 ikväll.
Jocke las in för operation av handen. När vi kom upp får vi besked att han kommer att sövas & redan då kände jag att det kommer bli en långdragen måndag.
Vet själv hur riktigt tråkigt det är att ligga där uppe helt själv en dag så jag försökte vara där så mkt jag kunde, men han blev trött & ville för det mesta sova. Då gjorde jag ändå ingen nytta...så mitt i allt for jag iväg så Iwar kunde åka med mormor hem & jag tog med mig Wille på hans hockey träning. Nu har jag en sjukskriven pojkvän här hemma i tre veckor. Undra hur många dagar det går innan han är riktigt less på det där gipset ;)

Jag hoppas på en bättre fortsättning på den här veckan...

måndag 10/10


12 timmars sömn..

Fick mig 12 timmars sömn i natt..absolut inte varje natt i mitt liv. Vet inte om jag känner mig så mycket piggare för de, kanske sov för mycket (?)
Ska upp 06 imorn så timmarna gjorde kanske sitt ändå.

Känner mig lite besviken på min helg faktiskt, hade sett fram emot lördagen som nu fick en tvär vändning, förhoppningsvis tar jag igen den en annan helg !
Fick istället mysa hela helgen med pojkarna, vilket är underbart ♥


Just nu är det röda naglar som gäller för Malin..Så de kan bli..

Så de kan bli..
Jocke drog iväg vid fem tiden igår em, samtidigt så åkte jag & barnen ut till Magnus (bror) för jag skulle passa deras två barn inatt, så jag blev fyrbarnsmamma för en stund.
Snäll & underbar som dom är gick det jätte bra. Vi hade självklart fredagsmys när jag väl hade fått lilla Nora att sova.
Medans vi sitter & myser allihopa i soffan så somnar först Leo helt utslagen..så jag går upp med honom till hans säng. När jag kommer ner så har William till min förvåning oxå somnat. Klockan var iofs runt tio & han var rätt trött igår. Så hade jag bara den envisaste kvar..Iwar ! Han skulle inte sova.
Så vi kollade på ännu en till barnfilm..när jag precis kände att jag själv skulle somna så känner jag att Iwar somnade med huvudet i mitt knä.
Jag blev helt plötsligt väldigt pigg & det blev några filmer i natt innan mamman å pappan kom hem runt 05 & jag kunde få med mig mina sovandes barn hem till min egna säng.
Hade inte Wille haft hockey träning runt 8 i morse så hade vi såklart sovit kvar.

Efter att jag fått barnen i sina sängar..fått bädda ner en as-packad sambo..utrett både det ena & det andra som hänt Jocke under natten/morgonen, borstat tänderna så kan jag äntligen bädda ner mig själv & blunda in. Senast jag kollade på klockan var den 06:13.

Jag kan tacka mina underbara pojkar att dom INTE är några morgonbarn, utan vi kunde sova till ialf 10 innan det var nån som slog upp ögonen.
Som ni förstår blev det ändå ingen hockey för Wille i dag...

Känner nu att tröttheten kommer ikapp, så ikväll ska ja få somna på rätt sida av dygnet.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!