Iwar & Jag idag..

Min finaste Iwar ♥


23 Feb


Tar sin tid med att komma i ordnig i lägenheten..blir lite less när det mest ser halv gjort ut.
Jag är väl den som kanske har mest tid även. Men när man ha tid så känns de som man kan ta de senare.
Har en tid nu gått in i en dvala & har inte lust till så mkt. Så nu försöker jag ta tag i mig själv & kör igång med träning & annat som får mig att må bra. Ja måste även ha mig ett jobb..saknar det sociala & allt annat !


Kalas

I torsdags var vi hem till familjen Svedin på kalas.
Både Magnus & Leo fyllde år.

Hela familjen..

Iwar lärde Nora hur man kunde åka på andra sätt

Magnus & Nora


Hockey helg

Började helgen med en fredagkväll ute i Timrå med Willes hockeylag.
Timrå IK VIT - Sundsvall Hockey Gul
William hade 2 mål & ett ribbskott med några sekunder kvar av matchen, tyvärr räckte det inte & det blev en förlust med 4-3.

Söndagen spenderade vi uppe i Ö-vik på hockeycup.
Det blev två vinster & två förluster för Willes lag, alla lagen var så himla duktiga & det blev en bra & rolig hockey att titta på.
William tackar dommarn

På vägen hem var det en sliten William


Liten sjukling

Farfar Håkan: Tänkte bara försäkra dig om att William fick en ny här i veckan :) Den var rätt sliten...

        ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Min älskade lille Iwar har nu åkt på..ja vet inte vad egentligen. Dom ringde från dagis i måndags precis när jag kom hem från jobbet & skulle byta om innan jag hämtade han. Då sa dom att Iwar åkt på magsjuka..for & hämtade en utmattad Iwar. Den enda magsjukan han hade var två/tre spyer på dagis sen var det inget mera.
Utan nu ligger han med hög feber, problem med halsen & besvärlig hosta istället.
Eftersom jag hade en tid hos läkaren igår för kontroll av nacken så passade jag på att ta med honom så fick dom göra lite prov för ev halsfluss. Men det var inte ett tecken på det. Så förmodligen har han en rejäl förkyldning..mammas gounge ♥


Syskonkärlek ♥

Det har sina dåliga men även sina bra dagar ♥


78 cm Fynd

Har gjort ett fynd på ett Olivträd.
Det jag hade i sommras har gått i ide & står nu i förrådet för att förhoppningsvis komma tillbaka till sommarn igen. Han på blomsterlandet sa att det förmodligen gör det ialf. Den tappade alla bladen & det gör de ofta under vinter halvåret isåfall ibrist på solljus. När jag ändå var där så råkade jag bara hitta ett till..rejält nedsatt pris även eftersom det var det sista.
Ett 78 cm högt olivträd & jag sparade flera hundralappar !!


Lördag 11 Feb

Nu har jag fått lite skäll för att jag är lite dåligt på att uppdatera ;)

Vår dator dog i går..den höll hela 5 mån & 16 dagar..den är just nu på service, hoppas att de inte tar allt för lång tid. Men dum som jag är så lägger jag aldrig ut nå bilder eller dokument från datorn utan allt ligger kvar & allt försvinner troligen nu oxå. Enormt mkt som försvinner !
Tur ändå att den äldre modellen laptop ändå fortfarande går..så helt sjösatt är jag inte.

Annars har jag haft ännu en såkallad "Williams dag" matcher från morgon till eftermiddag. Började med hockey match 8:15 i morse...vinst med 7-5. Senaste matcherna har han faktiskt fått in mål i varje match, vilket gör att hockey är helt plötsligt ännu roligare.
Sen direkt iväg på tre innebandy matcher..

Nu är det en lite halv seg mamma som gärna tar sig ett glas gott ikväll :)Nä..det är inte en dagsfärsk bild..sådär lagomt solbränd är jag absolut inte ikväll :( Nån får gärna bjuda mig på en skön solsemester!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!