Barnens lycka

Snön är här..& då är de ju inte lite snö blask som kommit som de annars brukar va som första snö. Nu ser de ju ut som om de inte gjort annat än snöat senaste veckorna.
Iwar sken upp som en sol när han såg allt vitt i morse, han skulle på med strumporna sen ut..om de ändå räckte med de ;)
Tyvärr kan jag som förälder inte ha samma glädje som barnen för snön.
Tog min ca 50 min innan ja ens var ifrån parkeringen våran i morse..så ja..William kom försent men fröken hade förståelse idag. Fick ta världens omväg till dagis för att sattsa upp för en backe är inget att ens prova på.
Jag har då ingen bra vinter bil..absolut inge bra vinter däck =/ Så min bil & snö/halka går inte ihop.
Jag & bilen kom ialf hela hem..men den färden tog en aning längre tid än vanligt. Tur ja inte ha ett jobb att passa en dag som denna. Men istället skulle ja iväg på ett möte 10:15 som jag hann till. Däremot när jag skulle ifrån den parkeringen så satt jag fast. Det sjuka är att de va nästan ingen snö alls runt däcken varken fram el bak men ändå tog jag mig ingenstans, det bara spann. Till slut stannade en kille & frågade om ja ville ha hjälp..han bara skratta när de inte ens gick när han puttade på...tillslut så insåg vi att de går nog fortare om han bara drog loss mig.
Enorm ilska i kroppen när ja väl kom hem..men ja kastade in bil nycklarna sen åkte ja mot Birsta me brorsan & Nora. Han var på jakt efter ett badkar. Efter lite åkande hit & dit (med en bil som inte går att jämnföra med min..haha) så fick han tag i ett som dög.
När han släppte av mig hemma så var traktorn här & plogade parkeringen. De va min chans att få bort all snö som ALLTID hamnar just på MIN parkering. Så jag bökade ut bilen & hämtade barnen. Han som körde traktorn fattade vinken från mig så min parkering va helt sopren från snö !! De tackar ja för. Men nu rör ja inte bilen nå mer i da..de är ju som att leka med döden.

När vi kom hem ville grabbarna stanna ute, har precis fått in dom..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!