Nov 29 2010

Fick hjälp med skrapa rutorna på bilen i dag :)
Även fast det va varm inne i bilen efter kupévärmarn så var det is på rutan..då är det kallt ute !!


Nu ha ja äntligen fått i mig frukost..ska svepa nån till kaffe & göra mig klar så blir det i väg & spana efter lite julklappar idag. Vet varken Vad, Vart el Hur (?) Spännande...

Ha en bra start på veckan...så håller vi tummarna på mildare grader ute :)

Kram


Nov 28 2010

Igår vart de hockey träningen på förmiddan..sen va de ju tänkt att jag & barnen skulle ner på julskyltningen. Istället kom min mamma & pappa förbi..när dom hade åkte klädde vi på oss massor me kläder & gick ner för att hyra film i stället. De va så sjukt kallt så de spelar nog ingen roll hur mkt kläder man än tagit på sig så frös man ändå sönder i ansiktet =/

Barnen lånade Toy Story 3 medans jag valde 2 filmer..bla "Dear John" som jag kollade på igår kväll. Hur trött ja än va runt 01 i natt så kunde jag inte slå av. Älskar den filmen..kommer absolut se den fler ggr. En perfekt "Malin-film" Romantisk Drama ;)

När vi kom hem från vår raska promenad så var Iwar jätte frusen om händerna så han bara grät & tårarna rann..samtidigt var han så enormt trött, som inte hade sovit ngt under hela dagen. Så jag la mig i hans säng med honom så han fick upp värmen igen..till slut så somnade han. Klockan hade ändå blive 19 så det var lika bra han fick sova för natten. I morse när han vaknade efter 13 timmar är han på ett jätte bra humör !

Medans William kollade på "Toy Story 3" kröp ja ner i soffan med massor va tända ljus & min enormt mysiga filt...de va ju sista avsnittet på Ensam mamma söker ett av de program som jag absolut följer ;)
När det va slut så hade ja faktiskt lovat Wille att baka pepparkakor..så det var bara att hålla sitt ord..så de blev en lite sen kväll för han men det gjorde inte så mkt. Vi kom i tid till skolan i dag ändå...

år 2010 bakar man inte längre pepparkaks grisar osv..nu är det dinosar, hundar, isbjörnar...osv...

Jag är en riktigt stjärna när de gäller att baka men när vi kommer till pepparkakor, kan ja va ärlig att säga att jag är sämst. Om jag inte bränner dom så blir dom inte klara ;)





Hockey match...

Planerna för min lördag kväll var att jag & barnen skulle baka lussebullar & pepparkakor..sen lite glögg på det.
Nu blev de ju inte så..utan pappan ville ha med oss på Timrå matchen..man behöver bara nämna hockey för grabbarna sen sitter dom i bilen.
Jag är van att mina planer går i stöpet så jag blev inge bitter för de.
Tyvärr så hade inte Iwar sovit ngt igår..så han somnade på vägen ut till Timrå. Sen in på tredje perioden var han så trött så han la sig ner i mitt knä flera ggr. Men första satt han som ett ljus. Iofs så satt vi på rad 21 så han vågade väl inte röra sig ;)
Lite chips & dricka i andra så va de inge problem..De är ialf inte sista gången dom får följa med !!





Säng på plats

Äntligen har grabbarna fått en ny säng.
Bort med Iwars lilla säng..I går kom våningssängen på plats & William är mer nöjd än någonsin ;)
Iwar somnade i sin EGEN säng igår..vilket inte skett under de senaste året. Sen att han kom in smygande & kröp ner under täcket mitt vid halv 7 i morse gör mig inget !!
Vi sov till halv 10.. jag var tröttare än på länge. Kroppen tog ut sig i går..
En skön massage idag skulle jag verkligen behöva.

Min otroligt jobbiga hall att "möblera" har börjat tagit ny form..




Önskar er alla en fantastisk lördag !!


Rätt el Fel ?

Säg nån morgon som inte är stressig för mig ?
Var på Williams skola 8:18..då hade hans klass redan gått till idrotten. Så går vi in i glassrummet så är en av hans kompisar kvar & är jätte lessen för han oxå missade dom. Så säger fröken som va där att han nu va tvungen att ta sig dit upp själv på nå vis. Alltså är det rätt ?! Att köra iväg en 7 åring helt själv ? Nu är det ändå en väg upp till andra skolan där dom ha idrott & några vägar ska korsas..Nu skulle de nog gå jätte bra men skulle dom kunna ha på sitt samvete OM det nu skulle hända den här killen ngt på vägen ? De finns ju Tyvärr dom här skumma typerna runt skolorna även..nä jag vet inte ! Men nu fick han gå med mig & William upp men hade vi inte kommit sent som han så hade han ju fått gått själv den biten.
Jag tycker nog hellre han skulle få stanna på skolan & göra ngt annat för fröken var ju ändå där.

Aja...tänk om allt skulle ske som ja tycker :) Då vore ju hela världen helt fantastisk..med en klick av rosa :)


Inte min grej

Hur kan man kalla detta morgon fattar inte jag.
Blev uppdragen ur sängen 04:30..inte nog me det så skulle ja köra bort till tåget.
Ingen höjdare för Malin.
Mörkt..kallt & blåsigt..
Nu kan ja ju välja om ja ska vara vaken 2,20 h tills William ska på skolan eller om ja ska sova 2,20h till?
...ja går & lägger mig igen.


Stackars liten

Inatt hörde jag hur Iwar börja låta konstigt & satt sig upp..hann inte ens tänkte en sekund utan jag hoppa ur sängen & tod grabben under armen & sprang in på toa. Mamma känslan sa mig att han skulle spy & han kom precis över toan så kom det. Efter det vart det lugnt & vi la oss i soffan. Runt 7 var det dags igen.
Sen somnade vi om & sov till 12:30 ;) Stackars liten.
Det enda han villa ha i sig va en macka & O´boy. Det kom upp lika fort..runt tre somnade han igen & sov 2 timmar. Förhoppningsvis sover han bort sin sjuka. Nu har han ätit en våffla för en timme sen så hoppas den får stanna. Kanske inte den bästa maten att äta just nu men han ville ha de.
Känner mig så oerhört hjälplös när han bara är så lessen & mår dåligt..gör så gott jag kan att bara vara där för han..mammas lill-hjärta ♥


Nu håller vi tummarna att ingen annan kommer bli smittad. Men ja skulle ju inte bli förvånad.

Sköt om er..


Nytt men ändå inte

Var precis ut & reklamerade ett par skor som jag inte ens haft 2 månader..dom ville vara hela längre !
Hade ren flyt att de fanns ett par 38:er kvar..var endast dom & ett par i strl 41 !! Så ibland ha ja turen på min sida ändå.
Ja köper aldrig skor på dinsko men nu gjorde ja ett undantag för ja hade letat länge en sko till höst/vinter/vår med kilklack & föll för dessa. Dom är super sköna men nu vet ja varför jag inte köper där. Dom håller ju inte tyvärr :(

Nu har ja iofs ett par helt nya skor som förhoppningsvis kommer hålla längre !!



Helgen över

Så har det redan gått en helg..!!

Fredag:
Pojkarna åkte till deras farfar på kvällen..som dom hade längtat !!
Själv gck ja ner på stan & mötte upp Linda..gick runt en sväng sen köpte vi med oss mat & gick hem hit.
Blev en MKT trevlig tjejkväll med några glas vin & massor med prat..
Tack för en otroligt mysig kväll..Du är guld värd vännen ♥
 
Lördag:
Farfar åkte med William på hockey träning..jag fick ledigt en dag från hockeyn kändes de som ;) Medans fick jag mysa hur mkt som helst me Iwar..sjukt mkt man hinner sakna dom små ♥ Sen skulle man få liv i herrn oxå som hade samling för match kl 12..HAHA..så bakis som han va trodde ja aldrig han ens skulle kunna ta sig dit.
Vet inte varför, men jag & grabbarna stannade hemma...tydligen hade han stor spela & gjort sin bästa match på länge..hur nu de kunde gå...långt in på kvällen igår va han jätte dålig :p Han må som han förtjänar !!
Det blev en väldigt lugn lördag me andra ord..

Så idag...
Var på Willes träning som vanligt en söndag :) Duktig han börja bli då..så kul att se varje gång !!
Efter det har det mest vart innebandy fram till 18:30 då for ja ut till mamma & pappa där Iwar hade vart sen fyra. När vi väl skulle åka därifrån så fick Iwar för sig att bada sen äta kvällsfika så vi kom inte därifrån förns nio.
Tur lilleman är ledig i morn annars hade ja haft en trött & tjurig kille att tass me :)

Nä mina vänner..nu är de nog dags för mig att krypa ner..
Somna till en film ikväll blir ju inte helt fel ;)

Sov Gott..


Hemma pyssel

Min dag med William har vart hur mysig som helst.
Han har mest legat i soffan & kollat på film medans jag hållt på me allt möjligt som ska göras. Fixat en massor med "småplocket" här hemma.



Det börjar ju dra ihop sig för jul ♥
Mina kartonger bara står här & väntar på att bli upp plockade..snart är de bara en vecka kvar till första advent, så till veckan bör man väl kunna börja ;)

Älskar julen !!!


Torsdag

Gomorgon torsdag !!
Kämpar fortfarande med att hålla upp ögonen.
Idag blir det en mysdag med William som är hemma från skolan. Senare vid tre ska jag iväg på ett möte, annars så ska vi inte göra mycket, mysa ner oss i soffan med massa filmer & äppelpajen jag bakade igår !!

Iwar på Williams hockey träning i tisdags..

Vart så sjukt irriterad i tisdags när vi skulle ut på Williams träning, den börjar 16:15 & man bör ju vara där tidigare för att va klar till dess. Vi for 15:50 men var inte där förns 16:20 hatar trafiken som blir runt fyra. Går varken att ta sig in eller ut från stan vid den tiden !!! Annars på helgen tar det max 10 min ut dit.

Nu måste ja iväg på dagis !!

Ha en trevlig torsdag..inga många dagar kvar till helg :) 


Ny vecka

En måndag som denna har jag fått mkt gjort. Jag & Iwar har åkt runt hela stan med papper hit & dit. Känner mig duktig faktiskt & skönt att inte ha de hängande efter mig längre :)
Som ni kanske märker så är Iwar hemma mer & mer..det är bara mysigt för mig att få vara med honom hela dagarna..ser det inte som en börda direkt. Därför har jag nu bestämt att han bara ska gå 15 timmar/veckan nu resten av året för att sedan börja heltid igen i Januari.
Som det ser ut nu så kommer det behövas heltid igen då eftersom jag förmodligen kommer vara sysselsatt till 100% ;) Med vad kommer jag avslöja snart...!!

Sen har vi bakat ihop en sockerkaka & väntar på den ska bli klar så vi kan göra en till. Det är föräldramöte inom Willes fotboll ikväll & det blev då jag i vanlig ordning som står för baket. Det kom så hastigt så det blir inte mer inveklat än sockerkaka i da :p
När dom är klara så blir det iväg & hämta upp William för att sedan lämna dom hos farmor & farfar under mötet.

Mitt uppe i baket var den en kille som hämtade nappen & vovven & la sig i soffan..man blir trött av att hänga med mammsen hela dagen ;)

(Jätte skum bild, men de bju ja på..)


Sov gott..

Tänkte ja skulle fått så mkt mer gjort idag än vad som blev!
Enorm hög av tvätt hittade jag (?!) så tiden igår räckte lixom inte till, sen fanns det bara några timmar i dag som va ledig. 11-18 så det va bara att ta det. Verkligen fått tagit vara på varje minut men är fortfarande inte klar. Kan skylla på att det bara är en maskin i funktion oxå..då hinns ju INGENTING med.

Jag & barnen var iväg på Williams hockey träning i morse. Tänk att de ska va lika stressigt varje gång man ska iväg..kommer alltid iväg i sista minut.
Han tycker fortfarande de är minst lika kul :)

Wille med pucken..


Nu är de nog dags att krypa ner brevid Iwar & göra ngt mer av morgondagen...

Gonatt..


Världens bästa pappa

Stort grattis på farsdag..till världens bästa pappa ♥

Han är en pappa som..
..alltid ställer upp
..alltid finns där när man behöver han som mest
..får mig att känna mig som världens lyckligaste dotter för att jag har en sån underbar pappa.

Listan kan göras lång, men det räcker nog med att jag säger att
 jag älskar dig ♥


Så kom söndagen

Gomorgon Söndag !!

Igår åkte Jag & barnen ut till mina föräldrar som är barnvakt åt Leo & Nora i helgen. Så de blev bara bus & lek..oxå lite bad i nästan 6 timmar innan vi åkte hemmåt igen.
Iwar somnade på vägen hem så det var bara att bära in honom så sov han för natten. Jag & William hade en myskväll med en film & gotta..mammas underbara storkille ♥

Idag hade jag ställt klockan på 9:15 bara för att inte behövs stressa innan vi ska iväg på Williams hockey träning. Medans kidsen får i sig frukosten ska ja fixa tvätten..

Ha en fantastisk söndag !!


Äntligen helg

Äntligen är de helg & jag har absolut inga måste under hela helgen !!
Bara Jocke som ska iväg på avslutnings fest för GIF´s ledare i morn..så det blir en mys lördag med små grabbarna för mig ♥

Imorse så klev jag & William upp strax efter 7 & fikade en frukost i soffan..det var nån barnfilm som vi hann se slutdelen på innan vi tog en promenad upp på skolan. Under vintern så går det fortare att gå dit än ta bilen & ska trängas med alla andra på den oplogade vägen & parkeringen in på skolan. Så har jag mina aningar att jag förmodligen skulle bli stående där med bilen så de är inte värt att chansa.
När jag kom hem så sov Iwar fortfarande, satt mig vid tvn så efter 10 min hör jag någon som kommer tassande i hallen. Han kryper upp i soffan så säger han..
-ja inte dadis, mamma..så tar han till hundögonen ♥
Så idag har jag & Iwar haft en mysig hemma fredag. Han går fortfarande runt i sin pyamas & jag i myskläder & osminkad. Då är det absolut en soft dag ;)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Lite snabbt om gårdagen då..direkt efter skolan (kl 16:00) skulle vi befinna oss på Willies skola för förberedelserna inför årets klassträff. Det blev en succé & både barn & föräldrar var nog mer än nöjda. Klockan blev runt sju när det var dags att avrunda.
Så det var lagomt trötta grabbar när vi kom hem..Iwar var oxå med & blev en i mängden på dansgolvet :)
¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nu ska ja traska iväg & hämta upp storebror sen blir det bort & gratta Tindra som fyllde år i onsdags. Så man kanske ska försöka komma i några andra kläder oxå :p

HappY FridaY !!


Barnens lycka

Snön är här..& då är de ju inte lite snö blask som kommit som de annars brukar va som första snö. Nu ser de ju ut som om de inte gjort annat än snöat senaste veckorna.
Iwar sken upp som en sol när han såg allt vitt i morse, han skulle på med strumporna sen ut..om de ändå räckte med de ;)
Tyvärr kan jag som förälder inte ha samma glädje som barnen för snön.
Tog min ca 50 min innan ja ens var ifrån parkeringen våran i morse..så ja..William kom försent men fröken hade förståelse idag. Fick ta världens omväg till dagis för att sattsa upp för en backe är inget att ens prova på.
Jag har då ingen bra vinter bil..absolut inge bra vinter däck =/ Så min bil & snö/halka går inte ihop.
Jag & bilen kom ialf hela hem..men den färden tog en aning längre tid än vanligt. Tur ja inte ha ett jobb att passa en dag som denna. Men istället skulle ja iväg på ett möte 10:15 som jag hann till. Däremot när jag skulle ifrån den parkeringen så satt jag fast. Det sjuka är att de va nästan ingen snö alls runt däcken varken fram el bak men ändå tog jag mig ingenstans, det bara spann. Till slut stannade en kille & frågade om ja ville ha hjälp..han bara skratta när de inte ens gick när han puttade på...tillslut så insåg vi att de går nog fortare om han bara drog loss mig.
Enorm ilska i kroppen när ja väl kom hem..men ja kastade in bil nycklarna sen åkte ja mot Birsta me brorsan & Nora. Han var på jakt efter ett badkar. Efter lite åkande hit & dit (med en bil som inte går att jämnföra med min..haha) så fick han tag i ett som dög.
När han släppte av mig hemma så var traktorn här & plogade parkeringen. De va min chans att få bort all snö som ALLTID hamnar just på MIN parkering. Så jag bökade ut bilen & hämtade barnen. Han som körde traktorn fattade vinken från mig så min parkering va helt sopren från snö !! De tackar ja för. Men nu rör ja inte bilen nå mer i da..de är ju som att leka med döden.

När vi kom hem ville grabbarna stanna ute, har precis fått in dom..



Chic

Under dagen igår låg ja i soffan i min ensamhet & snokade igenom nyaste nummret av Chic..
Slår upp en sida som får mig att skina upp..jag som älskar pennkjolar..älskar är bara förnamnet. Jag är galen i dom.

"Årets powerlook är en ny version av den "sexiga sekreteraren", med pennkjol i skinn och spets och en helt ny attityd"

Just nu har jag ögonen för denna sötsak som gärna får ligga i ett fint paket under våran julgran ;)



9 November

I går kväll fick vi för oss att vi skulle iväg & kolla på pappans innebandy match (Vänskaps match) Men sitta med Iwar i 20 min*4 kändes inte helt möjligt. Men farfar va snäll & följde med, efter 2 perioder åkte han hem till oss med barnen. Tack snälla !!

matchen började inte förns 19:45 nångång, så de va en liten kille som efter 2 perioder blev jätte trött..



Idag så är Iwar hemma från dagis, han somnade inte förns 23 i går kväll så han är jätte trött idag. Kändes helt fel att lämna han då när jag ändå bara ska va hemma. William ska även åka med en kompis hem efter skolan för att sedan åka med dom ut på hockeyn, så jag & Iwar rullar väl utöver & kollar på träningen i eftermiddag. Fram till dess ska vi inte göra många knop.


Nya tag



Gomorgon !!

Vaknade med full energi..en bekväm morgon. Fick upp barnen i ro..fikade frukost sedan iväg med William på skolan & Iwar på dagis..det är fotografering på dagis så alla små tjejer sprang runt med hästsvansar & flätor. De är inget som man behöver tänka på när man har grabbar..då är de bara att vara så fin som man är. 

När jag hade lämnat dom så for jag faktiskt ner & solade 15 min. Va väl ett år senast så de va skönt...hem & tog en dusch så nu sitter jag här me en kaffe & funderar på hur ja ska ta vara på den här måndagen på bästa sätt. Jocke vart tvungen att gå på jobbet på sin lediga dag...inventering är alltid lika skoj ;)

Ha en fantastisk början på denna vecka !!


Aktiv söndag

Jag har fått ovanligt mkt gjort den här söndan..
Tvättat bilen både ut & invändigt..den bara glänser :)
Har vänt upp & ner på vardagsrummet..fick en idé & möblerade om..tro de blev jätte bra. Mkt mysigare, jag trivs nu ännu bättre !!!

Är en liten kille som är rädd i biltvätten ;) han håller alltid för ögonen när han blir lite rädd..oftast så sitter han bakom händerna hela tvätten..hihi..

Medans ja höll på med v-rummet så va de 2 grabbar som vart lite trötta..


Ja ska nu passa på att kolla på SATC 2 medans Jocke är på hockey match..
Nej..ja ha inte sett den än..ja ha faktiskt inte haft tid förns nu !!

Ha en fortsatt mysig söndag kväll...


Så mkt bättre

Kollade igår på "Så mycket bättre" för första gången..
Helt underbar hon är "September" & hon gjorde Petter´s låt så fantastiskt bra...

September & Petter



♥ 9 dagar ♥

Längesen man hade en sån här liten bäbis..Iwar endast 9 dagar gammal.



rensning

Iwar & jag tog en sovmorgon till halv 10 i morse...sen var det en kille som ville kliva upp & kolla om de va Emil på tvn.
Våran förmidda har vi spenderat hemma, fick nån energi & rensa kartonger som fortfarande inte är upp packade..då ha vi ändå bott här 1,5 år =/ Skulle slänga en hel del men istället för att åka på tippen med allt så tog jag & Iwar en sväng på fyndis & kolla om dom va intresserad av ngt, dom tog rubbet :) Skönt för oss att bli av med de, samtidigt blev de några hundra extra i plånboken. Har ALDRIG lämna in saker där tidigare, men varför inte (?) Finns kanske nån som har användning av mitt skräp !!

Nu bör pappan komma hem när som helst..då ska vi iväg & fixa inför vår hemma kväll.
Massa gosaker & en barnfilm så är ialf lillebror nöjd..


Fredag igen...

Inte mkt kvar av den här fredagen..
Åkte med Iwar på dagis vid 10 i morse..de skulle ändå va många barn där i dag så jag tänkte att han kunde få gå dit & leka några timmar.
For sen ut till brorsan & bla fixade me lite papper.
Jocke & William skulle iväg & åka lite skridskor med Fredde & Hugo så de va bara att gasa hemmåt ganska snart igen, samtidigt skulle ja ner på stan & träffa Linda S..Jenny & Tindra gjorde oss oxå sällskap.
Det blev lite spring hit & dit..kollade på allt möjligt innan de till slut blev en lite senare lunch.
Tack för idag tjejer..de va mkt trevligt :)

Vid tre blev de hemmåt..Iwar skulle hämtas & William skulle iväg.
Jocke hade hämtat upp Iwar på vägen hem så de underlättade för mig..behövde ja bara tänka på att få ihop alla Williams saker inför helgen.
Mina föräldrar hämtade upp han runt fem tiden, sen åkte dom upp till Vemdalen & blir där hela helgen. Så han få ha mormor & morfar helt för sig själv som han i 5 långa år faktiskt hade..innan 2 vilda pojkar & 1 rar lite tjej kom till världen & skulle även dom ta del av kakan.
Samtidigt får nu Iwar en helg utan en storebror som just nu är ute efter att retas mkt...och gärna lockar fram ett extra grin ;)

Nu blir de borsta små gaddar innan vi intar sängen & kvällsmys me lillen !! Undra just va de blir för film i kväll....(?)


Redo för match

Nån som rotat i storebrors väska..
Mamma´s lilla hockey kille ;)



Ledig dag

Vaknade i morse & tog mig inte ur sängen. De va riktigt jobbigt eftersom Jocke jobbar 06-14 idag & barnen är hemma så ja va ju tvungen att kliva upp. Satt på en film så myste vi ihop oss i soffan..min enda chans till att ta en tabl, somna & vakna som en ny människa. 30 min va de som behövdes. Tur jag ha så snälla pojkar. Måste säga att vi hade en riktigt mysig morgon. Varför stressa när vi är lediga ?

Jenny kom förbi en sväng på förmiddan, skulle hjälpa henne me sak. Sen ha jag & Iwar bakat kladdkake-muffins...(som vanligt) Har klarat mig utan dom länge nu..en månad !!

Bäst av allt ;)


Ska iväg på kalas lite senare..Jocke´s, systers, sambo som blir äldre idag :p
Hipp Hipp Hurra !!

Ikväll blir det förhoppningsvis tid över för SATC2 igår blev de ju såklart inte. Jag kan verkligen inte planera ngt..blir ialf aldrig som jag planerat...(!)


Volym

Vet inte hur många burkar "Dust it" jag har förbrukat (?!)

Är du lika "dust it-beroende" som mig kan jag absolut rekomendera PROFFS "Volume Powder" !!
För endast 45:- blir den din, jag kan säga att jag tycker den är bättre än Dust it. Behövs inte lika mkt för att ge effekt..Volymen håller sig längre (HELA dagen & natten) Den är helt otroligt bra med andra ord.



Kortis

Min förmiddag har jag spenderat med massa papper & telefon samtal. Tror ja börja få en rätsida på allt nu.
Nu ska ja ut en sväng, fixa lite annat..sen ha jag lovat att hämta William & hans kompis lite tidigare i dag. Så de blir full rulle här hemma i eftermiddag.

Ha en fortsatt trevlig dag mina vänner...




William

Har världens underbaraste William..jag är en otroligt lycklig mamma som har en son som han.

♥♥




Ngt att se fram emot

Kom på en händelse som skedde för x-antal veckor sen när jag & Emma va på Gold´s.
Gick som vanligt på bandet & kollade på tvn..så börjar helt plötslit SATC 2 !! Blev hyffsat förvånad måste ha säga. Trodde ju självklart inte de skulle va svensktext eftersom de inte va en svensk kanal...(är ju väldigt bra me text eftersom de är en ynklig liten volym dom ha på) Men så fel ja hade...de va textat & jag kunde då få kolla hela filmen som ja länge velat. Blev ju inte på bio eftersom mina kära sambo avskyr den sortens film ;) Så de blev bara inte av. Men nu va ju frågan om ja skulle stå där på bandet 2 timmar (el hur lång nu filmen är) För att bara se halva sen gå därifrån va ju inget å tänka på. De slutade med att jag såg första 10 sen fick jag slita mig därifrån...men nu på onsdag får jag äntligen se den när den kommer ut. Jocke jobbar kvällen så jag får helt själv mysa ner mig i soffan & kolla på hela filmen...Love it !!!



Motivationen är på topp

"Mötet" gick jätte bra, jag blev väldigt motiverad & tankarna flödar.

Resten av dagen ska ja spendera på bästa sätt, tvättning & städning. Låter faktiskt som jag städar varje da..men om sanningen ska fram så är vår lägenhet behov av städning varje dag =/ en sambo som ja börja fundera om han verkligen vet vart tvättkorgen står..samt hans enorma väskor med utrustningar som de inte finns utrymme för nånstans & 2 små barn som drar saker hit & dit. Samtidigt är det jag som börjar med projekt här & där..blir inte riktigt klar med allt, så vissa saker blir ståénde.
jaja..ett hem ska väl inte va så kliniskt ändå ;)


Gomorgon ny vecka..

Ställde klockan på 7..tyckte de va väldigt mörkt. Somnade om & vaknade en timme senare & inser att klockan va 8. Första tanken va att Wille skulle komma sent. Så ja hoppade upp ur sängen & inser att klockan fortfarande inte är omställd. Så klockan va bara 7 & desutom är det lov så Wille går bara på fritids den här veckan & börjar inte förns 9.
Med paniken i kroppen sätter ja mig här. Nu är klockan inte ens 8 & jag har hur mkt tid som helst...helt plötsligt.

Ska försöka väcka mina underbara..få till en frukost innan det blir iväg till dagis/skolan. Sen ska ja iväg på ett möte...spännande ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!