Cykel premiär

När ja va liten så fick vi inte ta fram cykeln förns dom hade sopat på gatan..de va en plåga, eftersom Svartvik är väl inte ett ställe som dom sopar först !!!
Tur man nu bor i stan som delar av stan redan blev sopad för nå veckor sen :)
Wille ha tjata sen i helgen om att han vill cykla, men ha lixom blive så mkt annat så klockan ha blive sent..så ja ha lovat nästa dag hela tiden. Dumt av mig, igår blev klockan strax efter sju & han blev jätte ledsen för vi inte hade cyklat än. Så jag struntade i klockan & drog fram hans cykel. Han hade ett leénde upp till öronen !! Lyckligast i världen ungefär.
Vi hade ett problem bara, han hade inge luft i bakdäcket (!) Ja kan absolut inte de där me att fylla luft, så när ja står där å bökar på Statoil så kom en snäll själ som såg vi hade lite problem så han hjälpte till..annars hade de nog inte blive så mkt till cykla i går.
Vi tog en runda, för att hinna me blev de en "powerwalk" för min del..vid halv 9 tyckte ja vi skulle gå hemmåt igen..men ja hade nån som inte va lika glad för idén, han han fått bestämt så hade vi vart ute hela natten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!