Ett nytt hem

Nu börjar poletten trilla ner..ja ska snart ha min egen lägenhet !!
Så alla tankar om inredning börja rulla..Med tanke på att jag vet vilka som bodde i "min" lägenhet tidigare så kommer jag göra om så mkt ja kan. Eftersom de fortfarande är en hyresrätt så blir de inga stora renoveringar.
Måla om blir de ialf..som vanligt :p hittar bara inte de rätta färgerna ja vill ha...eller ja kan rättare sagt inte bestämma mig vilken färg de blir. Vill ha nån lite varmare färg än hel vitt. Eftersom allt annat i mitt hem blir vitt, känns de för kallt med vita väggar oxå. Har det nu & är lite less på de.
Funderar på ngt i stil med dom här väggarna..


I grabbarnas rum har jag massor av ideér :)
Men dom hålls lite hemliga än så länge..

Har äntligen fått tag i en hyresgäst som är klar för kontrakt skrivning i morn !!
Hon vill även flytta in så fort som möjligt, nu är det bara att tömma & städa. Lägenheten som jag ska till blir städad & klar i morgon. Så snart har jag min "egen" lägenhet..
Som ja sagt tidigare..både spännande & skrämmande !!


En del av en vanlig lördag..

Har en heldel att göra med pluggandet, så jag gör inte så mkt annat än pluggar. Jo jag plockar i lägenheten inför alla dessa visningar jag håller på me oxå. VÄLDIGT less på de här nu, snart ger jag upp & bor kvar de här månaderna.
Eftersom jag inte gör så mkt annat, blir de inte så mkt intressant att blogga om heller =/

Idag vart de 2-3 timmar på gärde. William hade dubbelträning, jag hade helt missat de. Men de gjorde inte så mkt, blev en timme till att "små" frysa på. Jag får ju bara skylla mig själv som inte kan klä mig för de.Iwar var såklart oxå med !!

Nu blir det lite middag (pasta m fläskfilésås) sen kvällsmys me små pojkarna !!


Tack för igår..

Hade en super trevlig kväll igår..
Milla hade gjort fantastisk god mat & efterrätt, nu blir man ju lite ställd va man själv ska bjuda på =/
Super god mat & väldigt trevligt sällskap är ju nyckeln till en jätte lyckad lörda.
Blev lite sällskapspel..förvånad över min dåliga kunskap..haha..men tur ja inte va helt ensam på botten ;) Men nog lyckades vi få ihop nån vinst ändå..Kvällens höjdare blev ju båtshake !! Förmodligen är de ingen mer än vi som kommer fatta varför så ja tar ingen beskrivning på de :p

Nu sitter ja med en stor kopp kaffe & försöker jobba in lite matte. För att jag är ganska nöjd med mina senaste delprov som faktiskt ha slutat med VG så har ja belönat mig själv med lite nytt i garderoben !!


Jag älskar verkligen dom blå !!


Lördag :)

Igår vart de en myskväll till max me grabbarna.
Massvis me godis, smörpopcorn hade Iwar bestämt..även glassen med kolasås. Wille blev nöjd efter godiset :p De blev så att Iwar åt lite av varje innan han blev nöjd. Men vill han ha allt så ska han såklart få de ;)
Men ikväll är William hos farfar & Iwar får vara hemma med pappan, medans ja åker iväg på tjejmidda me tjejerna !! Efter den här dagen behöver ja verkligen komma ut, vart inne hela dan förutom när ja va ut me soporna då..men de räknas väl inte. Så de är väl bara att hoppa ur myskläderna & in i ngt vettigare !!


Steg för steg..

Det här med att sköta uthyrning av lägenheten..alltså fixa en annons, välja ut de som ska kolla på visning. Städa & ordna visning. Sen ska man välja ut några lämpliga av alla dom som vill ha den, är inte lätt. Alla smörar ju för att de ska låta bra för dom. Sen att säga nej till nån kommer in bli lätt..eller berätta att tyvärr har hyresvärden valt ett annat par =/
Tur jag inte har telefon kontakt utan mail kotakt med de flesta.
Sen så har jag faktiskt möjligheten att få välja ut mina egna grannar, eftersom jag kommer bo kvar i samma hus fast en trappa upp :p

Har jag tur nu så kommer det flytta in nån hit redan den 1/3. Nu när vi redan har lägenhet båda två så är vi nog lika sugna båda två att få flytta. Ska faktiskt bli både väldigt spännande & även skrämmande att flytta till en egen lägenhet.

Har redan börja rensat & packat. Det är enormt mkt som ska ner i kartonger & säckar innan vi blir klara. Sen så ska allt delas upp. Vi är inte alltid lika överens, men på nått sätt lyckas vi ändå lösa allt.
Första gången på alla flytter som jag verkligen slänger sånt vi inte vill ha kvar..saker som vi kanske skaffade när vi flyttade in i vår första lägenhet för 9 år sen =/ På tiden att de åker på tippen nu.

Nu ska ja ta tag i lite till innan de är dags att hämta Wille & åka på hockey träning !!

(ja ska snart börja lägga upp bilder igen..vet hur tråkigt de är med bildlösa inlägg)

Tjipp Tjopp...


Tack..

Vill bara tacka för de fina kommentarer..& alla andra som stöttar mig på andra vis.
Det betyder mer än ni tror.

Dagarna går i vågor, men det känns fortfarande bra att vi kommit fram till det här beslutet. Man får ge det tid & det kommer som jag sagt tidigare bli bäst för alla när allt lagt sig.

Kan berätta att Jocke har fått en lägenhet som han kommer flytta till runt den 1mars. Jag har oxå fått en lägenhet som jag kommer flytta till så fort vi fått iväg den nuvarande lägenheten. Men innan jag skriver nå papper ska ja faktiskt kolla på en till i morgon, en lite större.
Sen har jag även visning på den här lägenheten i morn. Så inte förns då vet jag hur/var/när jag kommer flytta.

Har några dagars pluggande att ta igen..så de är nog bäst man sätter igång =/ jag som inte skulle plugga den här helgen...har bara mig själv att skylla.


Olika vägar i livet..

Vet vad många väntar att jag ska skriva om..
jag har nog skrive detta inlägg om o om igen minst 10 ggr, just för jag inte riktigt vet hur jag ska börja, el hur jag ska få fram det.

Ibland slutar sagan där man inte tänkt sig..
Jag & Jocke har nämligen kommit fram till att vi ska flytta i sär.
Vet inte hur många frågor jag fått om just varför? & vad som hänt? Saken är den att det har faktiskt inte hänt något speciellt. Det är inte heller något bara som dök upp för oss en morgon. Utan vi har under några veckor pratat om det & vi är båda överens om att vi känner & tycker likadant nu. Vi båda & framför allt barnen kommer nog i slut ändan må bäst av det. Ibland blir det tyvärr så att man inser att man växer ifrån varandra & kanske har olika värderingar i livet.
Det är extremt jobbigt att efter 10 år bara släppa någon man levt sitt liv med under sån lång tid.
Jag var alltså 16 år senast jag var själv & jag har aldrig ens bott själv. Så ensamheten är något som verkligen skrämmer mig. Svårt att ens tänka på det. Men jag har såklart mina fantastiska pojkar..så helt själv kommer jag inte alltid vara.
Sen vet jag att jag kommer fortfarande ha en väldigt nära vän i Jocke..han kommer åtminstonde ha en vän för livet som alltid finns där.

Tack för allas stöd..det värmer ♥


1 Feb

Gomorgon...Just nu ligger jag & min lilla prins & myser i soffan med barnprogram på tvn. Försöker få i han lite frukost, de går sådär. Tror de är nån som är minst lika seg på morgon som sin mamma :p
Det är tänkt att vi ska komma upp på dagis innan 10 idag, sen blir det massor med plugg för mig. Känns inte lika skoj men de är bara att sätta sig & få det gjort. Har som sagt lovat mig själv att jag INTE ska plugga denna här helgen.

Ha en bra dag så länge :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!