Äntligen lördag..

Jag har kämpat hela veckan med saknade efter min underbara pojkar som betyder allt för mig. Bara att få ligga & kolla på dom när dom sover är en trygghet.
Nu är det äntligen lördag och jag har stora planer för ikväll..sen är det en dag mindre tills jag får rå om pojkarna igen.
Jag kom precis hem från selånger där Wille spelar fotbollscup i helgen. Så det var nå timmar tills nästa match så jag lånade med mig Iwar hem en sväng för att få mysa lite extra. Wille är inte så mkt för att mysa längre :( Men Iwar är så liten så han har fortfarande det där mysbehovet..tur är väl det !

Nu har vi ätit lite mat & ska snart åka tillbaka..
Sen ska jag & födelsedags "barnet" Maria skapa en magisk kväll på stan, Varning på stan alltså !!!
Hörs på en stund...


Vad ska man med en karl till ;)

De första nätterna har jag fått sovit utan rullgardiner & solen lyser mig i ansiktet redan 7 på morgonen. Det är inte vad jag föredrar. Så det blev en tur på IKEA igår..eftersom jag är så fruktansvärt händig så sitter dom redan uppe ;)

Passade väldigt bra att jag är ledig från jobb just den här veckan så jag kan syssla & pyssla med allt som ska göras här hemma. Min lycka blev ju att jag har en bastu i lägenheten & lyckan är då inte att jag kommer basta det första jag gör utan det får just nu vara förråd till alla mina kartonger som jag inte lyckats packat upp än !!

Have a happy day...


En ny vändning

De flesta vet redan att mitt liv har tagit en vändning. För er andra så märker ni snart vilken..Kommer inte prata om det utan jag vill få en nystart i livet & det börjar nu..
Flyttade in i min lägenget i lördags redan och jag är super nöjd, trivs riktigt bra. Pojkarna kom igår och jag vet inte hur jag kommer kunna klara mig utan dom de tillfällen dom inte är här. Kommer sakna ihjäl mig !!Får snart fnatt, jag har ingen kaffebryggare..alltså inget kaffe !! Det får ju inte hända egentligen..
Har länge nog önskat mig en kaffemaskin/kapselmaskin..ja va du nu vill kalla de.
Nån att rekommendera ? Jag är nu inte ute efter en för flera flera tusen utan jag håller mig till de lägre prisklassen.


mindre roliga besök

Sitter & väntar på att få börja min roliga rotfyllning :-(
Var till tandläkaren för en vecka sedan pga min extrema värk i hela högra sida i munnen, tog för givet att det var mina visdomständer som jävlades & tänkte då ta tag i de. När jag åker därifrån har jag fått veta att alla mina visdomständer är trasiga & måste tas bort snart..men boven till min värk var faktiskt ett djupt hål i en annan tand. F*ck! Jag som anade att mina tänder i övrigt var hela & fina.
Alternativen blev då att dra ut den för ca 1200 eller rotfylla för ca 5...tack och bock.
Så nu ska jag tillbaka och börja, känns sådär..skulle behöva en trygg hand att hålla i :´(

Annars så är det 4/4 på onsdag och mitt lilla hjärta blir 4 år ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!