Kvälls

Hos tandläkarn i dag gick det mkt bättre än förväntat. Men han var väldigt reserverad & dom fick inte använda blåsen som ligger brevid borrarna, han litade inte alls på dom utan trodde dom skulle lura honom & ta en borr i stället. Men han låg ner & hon fick kolla det hon skulle. Sen brukar dom lägga plast på 6 årständerna som kommit upp men det uteslöt dom på en gång att vi inte ens ska ge oss in på. Utan vi får borsta super noga & komma efter sommarn & lägga på "banansalva" igen. För att skydda lite ialf. Vi ska även komma lite oftare på besök för att vänja in honom att det inte är så farligt som han tror det här med tandläkare. Låter som en mkt bra idé tycker jag.

Efter middagen i dag skulle Jocke gå å jobba så Iwar hoppade i vagnen & Wille tog cykeln så gick vi ut en sväng. Ner på stan å träffade upp deras mormor, gick storgatan ner sen vek vi av upp mot södermalm innan vi gick hem.

Iwar hjälpte mig att bädda rent i sängen innan han skulle sova..självklart i våran säng. Senaste 3 nätterna har han total vägrat att sova i sin säng. Det funkar bra på dagen men inte på kvällen. Tidigare har han aldrig kunna sovit i våran säng, så det är inte förns nu han gör det. Men hoppas det bara är en period...


Kommentarer
Postat av: Linnéa Dalin

Detlåter bra. Du ska nog handla hem fluor på 0,25

(barn)räcker att ta 2 tab dagligen.& det finns barn plackers med som han kan leka med mellan tänderna. Allt finns på apo.

2010-05-06 @ 11:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!